Túra
- Oszy
- Kapcsolat:
2063
Mi is köszönjük részvételét amivel csak emelte a hangulatot és a felejthetetlen gombapörit!
Az elmesélése és képek alapján, jövőre már nem hagyod ki, ugye?
Az elmesélése és képek alapján, jövőre már nem hagyod ki, ugye?
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Kapcsolat:
2064
Üdv Urak! Vasárnap (21) Elgurulunk pisztrángozni egyet Szilvásváradra! Valaki, jönne velünk motorozni??
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!
- Oszy
- Kapcsolat:
2066
Ott a szombat és vasárnap. Részemről mind1. Ha sikerül anyának 1 napot szerezni vagy 2őt (Mert lehet a 19 sincs megadva) akkor mi péntek du. már elindulnánk és akkor kocsi+család. Persze ez ne akadályozzon senkit, ami olyan kaja, pia szén, sütő és ami kell szívesen szállítom.
Ha nem jön össze a családdal és marad pénzem akkor a "normál" felállás azaz én+CX.
Ha nem jön össze a családdal és marad pénzem akkor a "normál" felállás azaz én+CX.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Oszy 2013.07.17., szer. 18:28-kor.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Kapcsolat:
2067 ... Szilvásvárad
Szia Maclas!
Bár az Borszéken V. Feri és galerije által sütött pisztráng magasra helyezte a mércét, egyelőre úgy tűnik, veletek tartok.
Hogy egyedül-e, vagy asszonnyal, az még kérdéses.
Mikortájt szeretnétek érkezni?
Bár az Borszéken V. Feri és galerije által sütött pisztráng magasra helyezte a mércét, egyelőre úgy tűnik, veletek tartok.
Hogy egyedül-e, vagy asszonnyal, az még kérdéses.
Mikortájt szeretnétek érkezni?
Üdv.
Pesta
Pesta
-
- Kapcsolat:
2068
Szia Pesta!
Köszi hogy jeleztél, remélem asszonykád is el tud jönni!
Úgy gondolom, hogy dél körül oda érünk! Ceglédről 10-kor indulunk és a menettől függően szerintem 12-után odaérünk!
Köszi hogy jeleztél, remélem asszonykád is el tud jönni!
Úgy gondolom, hogy dél körül oda érünk! Ceglédről 10-kor indulunk és a menettől függően szerintem 12-után odaérünk!
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!
-
- Kapcsolat:
Re: 2065
fgyozo írta:HORVÁTORSZÁG Tengerpart
MIt szólnátok ahhoz az időponthoz h aug.19(hetfőtől) és meddig?
Sziasztok!
Nekem az a kérdésem a Ho.-t tengerpari túrával kapcs., h mekkora anyagi vonzata, milyen költségei vannak, mert ha aug 19.-től mennétek akkor az időben nekünk megfelelne, és annyi jót meséltetek a tavalyiról, h nagyon kecsegtet bennünket is a gondolat, h csatlakozzun idén mi is, csak kellene legalább hozzávetőlegesen csináljunk egy pénzügyi számítást is. Kérlek írjatok pár tippet, h milyen árak vannak ott.
A minél pontosabb válasz reményében
Csabi nevében
Üdv,
Zsuzsi
- fgyozo
- Kapcsolat:
2069
Oszy 2065-re
Oszy! A 2065-ös hozzászólásopd mihez kapcsolódik?
MIlyen szombat és milyen vasárnap?
Milyen pénteken indulnál és hova?
MInden szót értek benne de azt amit írsz azt nem értem. Ezt mire reagáltad?
Kérlek dekódold
Oszy! A 2065-ös hozzászólásopd mihez kapcsolódik?
MIlyen szombat és milyen vasárnap?
Milyen pénteken indulnál és hova?
MInden szót értek benne de azt amit írsz azt nem értem. Ezt mire reagáltad?
Kérlek dekódold
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- fgyozo
- Kapcsolat:
2070
Szerző: Csabi » Tegnap, 18:19 -ra
Csabi!
Szállás campingben, alvás sátorban, tehát nem kell drágára gondolnod.
A pontos összegre már nem emlékszem de 2.000-3.000 Ft-nál nem volt drágább éjszakánként.
Kaja szintén csak annyi amennyit viszünk magunknak. A dolog önellátó tehát saját mértéktől függ. DE valami ételt csak kerítünk nektek is ha már ott vagytok :- )
A jelentősebb tétel az üzemanyag, azt nézd meg te hogy hány km tőled. Én kb.1.600km-el számolok nagyjából 1 hét alatt.
Oda-vissza autópályán megyünk, és útdíjat kell fizetni. Ez sem tudom pontosan h mennyi de nem olyan vészes tételről van szó, szerintem kb. 1 tank benzin ára.
HA valakai tudja a pontos összegeket kérem tegye közzé.
Csabi!
Szállás campingben, alvás sátorban, tehát nem kell drágára gondolnod.
A pontos összegre már nem emlékszem de 2.000-3.000 Ft-nál nem volt drágább éjszakánként.
Kaja szintén csak annyi amennyit viszünk magunknak. A dolog önellátó tehát saját mértéktől függ. DE valami ételt csak kerítünk nektek is ha már ott vagytok :- )
A jelentősebb tétel az üzemanyag, azt nézd meg te hogy hány km tőled. Én kb.1.600km-el számolok nagyjából 1 hét alatt.
Oda-vissza autópályán megyünk, és útdíjat kell fizetni. Ez sem tudom pontosan h mennyi de nem olyan vészes tételről van szó, szerintem kb. 1 tank benzin ára.
HA valakai tudja a pontos összegeket kérem tegye közzé.
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- Oszy
- Kapcsolat:
2071
2069-re
No..
Először is bocsi, elszámoztam. Tehát a 2065-ös h.szólásom a te 2065-ösre válaszol. Azaz:
Javasoltad az aug. 19. ami egy Hétfői nap. Előtte ugye ott van a Szombat és Vasárnap ami megint munkaszüneti nap. Tehát 20 ünnep(szabad) 19 talán megadva így 4 napos hosszú hétvége adott.
Ezért írtam, hogy akkor ezt kihasználva már péntek délután meló után indulnék, abban az esetben ha kocsival és családdal megyek. Asszonykám 5 év gyereknevelés után egy teljesen új munkahelyre megy Aug.5. Időarányosan nem jár neki szabi, de ha legalább 1 napot ki tud kuncsorogni akkor ezzel nekünk élni kell. Más nyaralási lehetőség nincs a láthatáron.
Ez az én személyes gondom és nem kérek senkit, hogy hozzám igazodjon. Tehát az legyen a túra dátuma ami a legtöbbünknek jó. Sajnos, hogy mindenkinek jó legyen az szerintem lehetetlen de törekedjünk.
No..
Először is bocsi, elszámoztam. Tehát a 2065-ös h.szólásom a te 2065-ösre válaszol. Azaz:
Javasoltad az aug. 19. ami egy Hétfői nap. Előtte ugye ott van a Szombat és Vasárnap ami megint munkaszüneti nap. Tehát 20 ünnep(szabad) 19 talán megadva így 4 napos hosszú hétvége adott.
Ezért írtam, hogy akkor ezt kihasználva már péntek délután meló után indulnék, abban az esetben ha kocsival és családdal megyek. Asszonykám 5 év gyereknevelés után egy teljesen új munkahelyre megy Aug.5. Időarányosan nem jár neki szabi, de ha legalább 1 napot ki tud kuncsorogni akkor ezzel nekünk élni kell. Más nyaralási lehetőség nincs a láthatáron.
Ez az én személyes gondom és nem kérek senkit, hogy hozzám igazodjon. Tehát az legyen a túra dátuma ami a legtöbbünknek jó. Sajnos, hogy mindenkinek jó legyen az szerintem lehetetlen de törekedjünk.