Túra
-
- Kapcsolat:
2073
ScheibliGL400 írta:ÉSZAK ERDÉLY - KÁRPÁTALJA 2013.szeptember 06-09 motoros túrára jelentkezés.
A programja megtalálható a Fórumon a Túrák fül alatt, az "itt"-re kattintva.
Részt venni szándékozók névsora:
1./ Semegi János
2./ Kallós Gyula
3./ Papp Gyuri
4-5./ Homoky Sanyi + 1 fő
6-7./ Kovács István + 1 fő
8./ Kentaur
9-10./Koxi +1fő
11./Scheibli Ferenc
12./
13./
-
- Kapcsolat:
2078
Üdv Mindenki! Nem tom tudjátok-e, hogy most hétvégén - 07.27.-28. - Kemencén ( Börzsöny ) Magyar Veterán Járművek Találkozója lesz valamint most 100 éves a Kemencei Erdei Vasút!
Persze csak ha valakiket érdekel!
Persze csak ha valakiket érdekel!
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!
- Oszy
- Kapcsolat:
2079
Szia Maclas,
En nem tudtam. Szivesen ott lennek meg Balatonkenesen is, ugyanis most hetvegen lesz az Orult motoros hetvege c. motoros talalkozo, de ezt a hetveget asszonynak igertem.....o megy bulizni.
En nem tudtam. Szivesen ott lennek meg Balatonkenesen is, ugyanis most hetvegen lesz az Orult motoros hetvege c. motoros talalkozo, de ezt a hetveget asszonynak igertem.....o megy bulizni.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- klb
- Kapcsolat:
2080
ÉSZAK ERDÉLY - KÁRPÁTALJA 2013.szeptember 06-09 motoros túrára jelentkezés.
1./ Semegi János
2./ Kallós Gyula
3./ Papp Gyuri
8./ Kentaur
9-10./Koxi +1fő
11./Scheibli Ferenc
12./KLB
13./
1./ Semegi János
2./ Kallós Gyula
3./ Papp Gyuri
8./ Kentaur
9-10./Koxi +1fő
11./Scheibli Ferenc
12./KLB
13./
- fgyozo
- Kapcsolat:
2081
2071-re
Értem.
Én is jobban örülnék a szombati indulásnak de mint mondtam aug.17-18-án lesz az öcsém esküvője így csak 19-én tudok leghamarabb...
Most beszéltem K.Jani-val, azt mondja hogy neki is jó a 19-e.
Többiek??
Értem.
Én is jobban örülnék a szombati indulásnak de mint mondtam aug.17-18-án lesz az öcsém esküvője így csak 19-én tudok leghamarabb...
Most beszéltem K.Jani-val, azt mondja hogy neki is jó a 19-e.
Többiek??
Kellemes dugó_mozgást, a párban
-
- Kapcsolat:
2082
2067-re! Szia Pesta! Nem találkoztunk!! Nem sikerült jönnötök? Mi ott voltunk 4 motorral 6-tan ettünk egy finom pisztrángot, bár nem tudom a Feri pisztrángja milyen volt de ez is megtette!
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!
-
- Kapcsolat:
2083 ... 2082-re
Szia Maclas!
Hát, valóban nem voltam ott Szilvásváradon. Finoman szólva is csekély volt az érdeklődés a fórumon, nem is voltam benne biztos, hogy ti is mentek-e egyáltalán.
A teljes igazság azonban az, hogy ezen a hétvégén a szándék és a lehetőségek nem igazán találkoztak. Rendszeres hétvégi kötelezettségem van, ami általában szombatra esik, most áttolódott vasárnapra. De, hogy még több "kifogást" keressek, szombaton reggel nekiálltam szétszedni a motoromat, ugyanis a hátsó rugózás himbarendszere már minden mozdulatnál nyöszörgött (recsegett). Láttam már ilyet, "zsírmérgezése" volt...
Addig-meddig bontogattam, hogy a végén jóformán már csak a blokk maradt a helyén. A végén, az összeszereléskor sikeresen beleszakítottam az egyik tőcsavart a kipufogó-szorítónál...
Egy szó, mint száz, a hétvégém javarészt szereléssel és alvással telt. (Ne röhögjetek ki, de tényleg egész hétvégén szereltem, szombaton pl. reggel 6-tól este 8-ig...).
Remélem, hogy ezen a hétvégén a két motort (merthogy a másik a benzinmérgezéses) rendbe tudom tenni, és lesz hadrafogható gépem.
Maclas, csak a szójáték kedvéért: ti hatan ettetek egy(!) pisztrángot, mi Borszéken öten ettünk meg tízet, szerintem legközelebb ti is inkább oda gyertek!
Hát, valóban nem voltam ott Szilvásváradon. Finoman szólva is csekély volt az érdeklődés a fórumon, nem is voltam benne biztos, hogy ti is mentek-e egyáltalán.
A teljes igazság azonban az, hogy ezen a hétvégén a szándék és a lehetőségek nem igazán találkoztak. Rendszeres hétvégi kötelezettségem van, ami általában szombatra esik, most áttolódott vasárnapra. De, hogy még több "kifogást" keressek, szombaton reggel nekiálltam szétszedni a motoromat, ugyanis a hátsó rugózás himbarendszere már minden mozdulatnál nyöszörgött (recsegett). Láttam már ilyet, "zsírmérgezése" volt...
Addig-meddig bontogattam, hogy a végén jóformán már csak a blokk maradt a helyén. A végén, az összeszereléskor sikeresen beleszakítottam az egyik tőcsavart a kipufogó-szorítónál...
Egy szó, mint száz, a hétvégém javarészt szereléssel és alvással telt. (Ne röhögjetek ki, de tényleg egész hétvégén szereltem, szombaton pl. reggel 6-tól este 8-ig...).
Remélem, hogy ezen a hétvégén a két motort (merthogy a másik a benzinmérgezéses) rendbe tudom tenni, és lesz hadrafogható gépem.
Maclas, csak a szójáték kedvéért: ti hatan ettetek egy(!) pisztrángot, mi Borszéken öten ettünk meg tízet, szerintem legközelebb ti is inkább oda gyertek!
Üdv.
Pesta
Pesta
- fgyozo
- Kapcsolat:
2084
2083-ra
Pesta! - ezt de jól mondtad! :- )
Én is azt mondom h irány Erdély !
Egyébként meg több volt mint 10 mert fejenként 2db de voltunk ketten akiknek 3
volt a fejadag
Pesta! - ezt de jól mondtad! :- )