Túra
- Oszy
- Kapcsolat:
1563
Sziasztok,
Sajnálom, hogy így alakult. Ez nekem vesztesség rövid távon, de hosszú távon csak jó lehet. Nyomatékosan közöltem a főnökömnek, hogy ezért le kell mondanom a nyaralásom, és mást kell keressek később.
Nem szólók bele, hogy hova menjetek, de mindig ugyan oda, nekem unalmas. A motorozás másik szépsége, hogy új helyeket felfedezni. én minden évben máshova mennék szívem szerint. Remélem jövőre az Erdélyi túrát is átszervezzük, teljesen más útvonalon, felfűzve a FEKETE-TENGERT is, és nevezzük Erdély-Dobrodzsa túrának.
Vferi.
Nekem van egy 2-3 személyes sátor. Méretei: 80x25 cm henger összecsomagolva. Ebbe kényelmese 2en elfértek és hátra felkötheted könnyen.
Beázás ellen ajánlom festő fóliát. pár 100 forint. Mérete 25 négyzetméter, összehajtva azaz a csomag 0,3 cm vastag, 20*25 cm feltekerve akkora mint egy darab kolbász. Esőbe ezzel könnyen letakarhatjátok a sátrat meg a mocit is, majd utána le kell szedni, ne fülledjen be.Kapható bármely szupermarketbe.
Sajnálom, hogy így alakult. Ez nekem vesztesség rövid távon, de hosszú távon csak jó lehet. Nyomatékosan közöltem a főnökömnek, hogy ezért le kell mondanom a nyaralásom, és mást kell keressek később.
Nem szólók bele, hogy hova menjetek, de mindig ugyan oda, nekem unalmas. A motorozás másik szépsége, hogy új helyeket felfedezni. én minden évben máshova mennék szívem szerint. Remélem jövőre az Erdélyi túrát is átszervezzük, teljesen más útvonalon, felfűzve a FEKETE-TENGERT is, és nevezzük Erdély-Dobrodzsa túrának.
Vferi.
Nekem van egy 2-3 személyes sátor. Méretei: 80x25 cm henger összecsomagolva. Ebbe kényelmese 2en elfértek és hátra felkötheted könnyen.
Beázás ellen ajánlom festő fóliát. pár 100 forint. Mérete 25 négyzetméter, összehajtva azaz a csomag 0,3 cm vastag, 20*25 cm feltekerve akkora mint egy darab kolbász. Esőbe ezzel könnyen letakarhatjátok a sátrat meg a mocit is, majd utána le kell szedni, ne fülledjen be.Kapható bármely szupermarketbe.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Kapcsolat:
1564
Oszy!
Nyilván elcsépelt és közhelyszerű, amit írok, de:
1. Minden rosszban van valami jó!
2. Csak nézőpont kérdése...
Az itteni közösség alapvetően egy nézőpontot (majdnem nőzőpontot írtam...) képvisel, ez is érthető.
De nem szabad elkeseredni, ha valami nem jön össze.
A jövő évi (Fekete-tengeres) túrára már én is fenem a fogam...
Ha nem jönne össze, akkor majd legközelebb!
Nyilván elcsépelt és közhelyszerű, amit írok, de:
1. Minden rosszban van valami jó!
2. Csak nézőpont kérdése...
Az itteni közösség alapvetően egy nézőpontot (majdnem nőzőpontot írtam...) képvisel, ez is érthető.
De nem szabad elkeseredni, ha valami nem jön össze.
A jövő évi (Fekete-tengeres) túrára már én is fenem a fogam...
Ha nem jönne össze, akkor majd legközelebb!
Üdv.
Pesta
Pesta
- Pali
- Kapcsolat:
1566
1565-re:
Feri a vízesés miatt ne menj a Krk szigetre mert csalódni fogsz! A szigeten nincs vízesés, amire te gondolsz az a Krka-Nemzeti Parkban található. A különbség nem nagy csak egy "a" betű meg cirka 300 km.
Feri a vízesés miatt ne menj a Krk szigetre mert csalódni fogsz! A szigeten nincs vízesés, amire te gondolsz az a Krka-Nemzeti Parkban található. A különbség nem nagy csak egy "a" betű meg cirka 300 km.
- Oszy
- Kapcsolat:
1568
Pontositok:
Plitvice nem PlitvicA
es a masik is picsku materi-NA
Vferi, ha kell a sator holnap el tudom vinni, csak szolj hivj stb meg ma.
Plitvice nem PlitvicA
es a masik is picsku materi-NA
Vferi, ha kell a sator holnap el tudom vinni, csak szolj hivj stb meg ma.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- Pali
- Kapcsolat:
1569
1567-re:
Helyesen: Plitvička Jezera
Akkor pontosítsunk:
Tehát a KRK-sziget a Kvarner öbölben található Rijeka közelében.
A Plitvicei tavak pedig Karlovactól délre kb 80 km-re a hegyekben találhatók.
A vízesés amire a Feri gondolt pedik a KRKA Nemzeti Parkban található, ami Šibeniktől nem messze van.
Helyesen: Plitvička Jezera
Akkor pontosítsunk:
Tehát a KRK-sziget a Kvarner öbölben található Rijeka közelében.
A Plitvicei tavak pedig Karlovactól délre kb 80 km-re a hegyekben találhatók.
A vízesés amire a Feri gondolt pedik a KRKA Nemzeti Parkban található, ami Šibeniktől nem messze van.
- Oszy
- Kapcsolat:
1570
Ugy tom, hogy Plitvička Jezera a KRK ill. RAB sziget fele kis kiterovel megtekintheto. Csak gyalogosan engednek, mivel fokozottan vedett nemzeti park. egy fel nap biztos, igy vagy nagyon koran kell itthonrol indulni mondjuk reggel 4-5 vagy egy napot ott megszalni, kemping aszem van.
meg nem lattam, de remelem hamarosan.....
meg nem lattam, de remelem hamarosan.....
- Oszy
- Kapcsolat:
1571 térkép