Túra
-
- Kapcsolat:
1778
Üdv Urak!
Csodálatos időben motoroztunk egyet , sajnálom, hogy nem tudtatok jönni!
Mindenesetre legurultunk Szegedre a barátommal és ettünk egy igazi szegedi halászlét !
Egy dolog keseríti a dolgot, hogy hazaérve valami kopogós hang jött a gépbe!! Nem tudom milehet majd szét kapjuk és referálok!
Ezekszerint Győző is talált halat magának!
Csodálatos időben motoroztunk egyet , sajnálom, hogy nem tudtatok jönni!
Mindenesetre legurultunk Szegedre a barátommal és ettünk egy igazi szegedi halászlét !
Egy dolog keseríti a dolgot, hogy hazaérve valami kopogós hang jött a gépbe!! Nem tudom milehet majd szét kapjuk és referálok!
Ezekszerint Győző is talált halat magának!
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!
- fgyozo
- Kapcsolat:
1779
sziasztok!
szóval az elmúlt 4 napból 3 -at a tóparton töltöttem és a 3 nap alatt 2(!) kapásom volt.
No comment ...
1 napot viszont voltam motoron is, a VT500-as csapattal gurultunk egy jót és tényleg nagyon
jó volt.
Találkoztam Lferi-vel is. Érdekesség képpen megemlítem h Ő a CX-es rendezvényeinkre a VT-vel jön,
gondoltam ide a VT-ekhez majd CX-el. De hát a Lferi kiszámíthatatan, mert a VT500-al jöt
Feri, nem teszel fel a karikról néhány képet?
szóval az elmúlt 4 napból 3 -at a tóparton töltöttem és a 3 nap alatt 2(!) kapásom volt.
No comment ...
1 napot viszont voltam motoron is, a VT500-as csapattal gurultunk egy jót és tényleg nagyon
jó volt.
Találkoztam Lferi-vel is. Érdekesség képpen megemlítem h Ő a CX-es rendezvényeinkre a VT-vel jön,
gondoltam ide a VT-ekhez majd CX-el. De hát a Lferi kiszámíthatatan, mert a VT500-al jöt
Feri, nem teszel fel a karikról néhány képet?
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- fgyozo
- Kapcsolat:
1780
Néhány kép a hétvégi VT -s karikáról. Tök jó volt, jó csapat.
Volt vagy 8-10 db VT500, szívesen mentem velük, gondoltam legyen köztük egy JÓ motor is :- )
Ha túl nagy a kép és nem jelenik meg az egész, akkor " Ctrl + egérrel " lehet kicsinyíteni.
Volt vagy 8-10 db VT500, szívesen mentem velük, gondoltam legyen köztük egy JÓ motor is :- )
Ha túl nagy a kép és nem jelenik meg az egész, akkor " Ctrl + egérrel " lehet kicsinyíteni.
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- lferi
- Kapcsolat:
- lferi
- Kapcsolat:
1784: Túra
Végül is.
Nézőpont kérdése.
Nézőpont kérdése.
- fgyozo
- Kapcsolat:
1786
Sziasztok. Devils börze Budapesten nov 17-én., remélem összefutok veletek.