Túra
- fgyozo
- Kapcsolat:
1893
1884-re
Gyula!
ha jól értem már pénteken érkeznétek Pusztavacsra, szerintem ez nem okozna gondot. A jövő héten konzultálok az illetékessel és megerősítést kérek tőle.
Adott esetben megbeszélném vele hogy fogadjon titeket és egyeztessetek a sátorhelyről.
Ha esetleg maclassal tudnál valamit egyezkedni péntek kapcsán az ügyben én nem tudok nyilatkozni :- )
Gyula!
ha jól értem már pénteken érkeznétek Pusztavacsra, szerintem ez nem okozna gondot. A jövő héten konzultálok az illetékessel és megerősítést kérek tőle.
Adott esetben megbeszélném vele hogy fogadjon titeket és egyeztessetek a sátorhelyről.
Ha esetleg maclassal tudnál valamit egyezkedni péntek kapcsán az ügyben én nem tudok nyilatkozni :- )
Kellemes dugó_mozgást, a párban
-
- Kapcsolat:
1894
Természetesen a Kallos Gyula és barátai részére megoldható a pénteki szállás, ott ahol tavaly év végén, de tudjátok ott csak 8 fő a házban a többiek sátorban! Amennyiben a Gyuláék már pénteken jönnének akkor a szombati szállás már csak sátorban! Esti termálozás csak szombat este működik!
Vissza térve a májusi karikára, csak a tisztán látás kedvéért !
Találkozhatnánk a Ceglédi Shell kútnál (mint tavaly) 10 órakor utána elmotoroznánk az Arborétumba majd ebéd a Halász Csárdában, ezután tovább motoroznánk a nagyon jó hírű cukiba ( süti, fagyi ) majd a kör vége a ceglédi Shell!
Nagyvonalakban ennyi!
Jelentkezők:
1) moli/máj.4
2) hermosa/máj4
3) fgyozo : máj.4
4) maclas máj.4
5) Oszy. maj.4
Vissza térve a májusi karikára, csak a tisztán látás kedvéért !
Találkozhatnánk a Ceglédi Shell kútnál (mint tavaly) 10 órakor utána elmotoroznánk az Arborétumba majd ebéd a Halász Csárdában, ezután tovább motoroznánk a nagyon jó hírű cukiba ( süti, fagyi ) majd a kör vége a ceglédi Shell!
Nagyvonalakban ennyi!
Jelentkezők:
1) moli/máj.4
2) hermosa/máj4
3) fgyozo : máj.4
4) maclas máj.4
5) Oszy. maj.4
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!
-
- Kapcsolat:
Re: 1893-1894 re
Az időpont változás miatt újra kérdezem a barátokat a hétvégi 2 napos motorozásunkon.Az már látszik,hogy sátort kell vinnünk.Ha tudtok valami programról, akkor írjatok.Várom válaszotokat.Egyébként a hétvégén 2200 motoros volt a Nyíregyházi Sóstói falumúzeumban véradáson.
-
- Kapcsolat:
Re: Túra
1875-re!
Forrest!Sikerült a szelepállítás még aznap,köszönöm!A szívók még hagyján, de a kipufogó hézagok a 0.12 helyett 0.5 mm volt a balban, több,mint 1 mm(!)a jobb-ban.Csoda,hogy egyáltalán ha késve is,de beindult nem?Azóta pár másodperc késéssel tér magához a jobb.Mégegyszer köszi!
Forrest!Sikerült a szelepállítás még aznap,köszönöm!A szívók még hagyján, de a kipufogó hézagok a 0.12 helyett 0.5 mm volt a balban, több,mint 1 mm(!)a jobb-ban.Csoda,hogy egyáltalán ha késve is,de beindult nem?Azóta pár másodperc késéssel tér magához a jobb.Mégegyszer köszi!
"Tedd vagy ne tedd,de sohase próbáld!" (Yoda mester)
- fgyozo
- Kapcsolat:
1895
1894-re
én eredetileg úgy gondoltam hogy május 4-én Pusztavacson a Jel Toronynál találkoznánk, ott akár körbe is tudunk ülni a fűbe, egy kicsit beszélgetni, ismerkedni az újakkal … és utána indulnánk együtt Szarvasra úgy ahogy írod.
Nekem tetszik a javaslatod.
Pl. D.Kálmán említette h szívesen találkozna a csapattal de nem tud velünk tartani arra a nagyobb útra.
DE ott egy kicsit ő is tudna ejtőzni, aztán aki úgy érzi h nem fér bele több az onnan másfelé veszi az irányt.
Maclas, ha úgy érzed h Ceglédi Shell Kút, ok de én azért kérném h nem változtatnánk ennyit a dolgon?
én eredetileg úgy gondoltam hogy május 4-én Pusztavacson a Jel Toronynál találkoznánk, ott akár körbe is tudunk ülni a fűbe, egy kicsit beszélgetni, ismerkedni az újakkal … és utána indulnánk együtt Szarvasra úgy ahogy írod.
Nekem tetszik a javaslatod.
Pl. D.Kálmán említette h szívesen találkozna a csapattal de nem tud velünk tartani arra a nagyobb útra.
DE ott egy kicsit ő is tudna ejtőzni, aztán aki úgy érzi h nem fér bele több az onnan másfelé veszi az irányt.
Maclas, ha úgy érzed h Ceglédi Shell Kút, ok de én azért kérném h nem változtatnánk ennyit a dolgon?
Kellemes dugó_mozgást, a párban