CX/GL Te és Motorod
-
- Kapcsolat:
1166
Nagyon kedves tőletek a dicséret, de a magam részéről ez nem egyéb, mint ideológia. Muszáj valahogy megmagyaráznom (legalább magamnak), hogy miért érik egymást a garázsban a CX-ek... :S
Néha, amikor nem vagyok a motorok közelében, elővesz az az érzés, hogy jó lenne egy nagyobb, erősebb motor. De ilyesmi sose jut eszembe, amikor épp valamelyiket bütykölöm.... Valójában elég csak egy hosszú nap után benyitni a garázsba, és csendesen mosolyogva örülni annak, amim van.
Üdv.
Pesta
Néha, amikor nem vagyok a motorok közelében, elővesz az az érzés, hogy jó lenne egy nagyobb, erősebb motor. De ilyesmi sose jut eszembe, amikor épp valamelyiket bütykölöm.... Valójában elég csak egy hosszú nap után benyitni a garázsba, és csendesen mosolyogva örülni annak, amim van.
Üdv.
Pesta
Üdv.
Pesta
Pesta
- Oszy
- Kapcsolat:
1167
Pesta,
Ez mind szép gondolat. És örülhetsz, hogy csak magadnak kell megmagyaráznod a motorok sűrűségét a garázsba és nem asszonynak vagy bárkinek....jó érzés az biztos.
Csak idézet..egyszer egy lány mondta nekem mikor kb 16 voltam:
"nem azt kel sajnálni ami volt hanem ami lehetett volna" ...tehát örülni is kell annak ami van!
Ez mind szép gondolat. És örülhetsz, hogy csak magadnak kell megmagyaráznod a motorok sűrűségét a garázsba és nem asszonynak vagy bárkinek....jó érzés az biztos.
Csak idézet..egyszer egy lány mondta nekem mikor kb 16 voltam:
"nem azt kel sajnálni ami volt hanem ami lehetett volna" ...tehát örülni is kell annak ami van!
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- fgyozo
- Kapcsolat:
1168
1167-re
akkor az a csaj már tudodtt valamit ...
a mai napig ezt vallom én is.
Az ember a kihagyott lehetőséget sajnálhatja a legjobban !
Egy bölcsesség szerint ha valamit megpróbálsz, akkor veszíthetsz.
Ha meg sem próbálod akkor máris veszítettél !
Pesta, neked olyan szép vasaid vannak h azok látványa joggal tölthetik el
örömmel a szíved.
De hát mit tudhat erről pl.forrest, tele rozsdabogjával a garázsában :- )
akkor az a csaj már tudodtt valamit ...
a mai napig ezt vallom én is.
Az ember a kihagyott lehetőséget sajnálhatja a legjobban !
Egy bölcsesség szerint ha valamit megpróbálsz, akkor veszíthetsz.
Ha meg sem próbálod akkor máris veszítettél !
Pesta, neked olyan szép vasaid vannak h azok látványa joggal tölthetik el
örömmel a szíved.
De hát mit tudhat erről pl.forrest, tele rozsdabogjával a garázsában :- )
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- fgyozo
- Kapcsolat:
1169
1165-re
basszus, mit csinált ezzel h így 1 kerékre állít egy CX-et?
Én, az enyémet el sem tudnám képzelni, annyira orr nehéz.
Sikerült vagy próbálta már valaki? - na, Ő máris nem is igazi CX -es?
basszus, mit csinált ezzel h így 1 kerékre állít egy CX-et?
Én, az enyémet el sem tudnám képzelni, annyira orr nehéz.
Sikerült vagy próbálta már valaki? - na, Ő máris nem is igazi CX -es?
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- fgyozo
- Kapcsolat:
- Oszy
- Kapcsolat:
1173
1165, 1169-re
Szerinte minden motort fel lehet kapni, még a kis szegbosszantókat (robogó) is.
Én nem merem mert szétkenem a taknyom az aszfalton. egyszer 250es ETZvel sikerült véletlenünk.
1168-ra.
az a csaj tudott, csk én még gyerek voltam és el nem meg..."csináltam". igazából én kivittem az erdőbe de megzavartak...
Szerinte minden motort fel lehet kapni, még a kis szegbosszantókat (robogó) is.
Én nem merem mert szétkenem a taknyom az aszfalton. egyszer 250es ETZvel sikerült véletlenünk.
1168-ra.
az a csaj tudott, csk én még gyerek voltam és el nem meg..."csináltam". igazából én kivittem az erdőbe de megzavartak...
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Kapcsolat:
1174
A CX-es egykerekezés számomra is vmi elképzelhetetlen dolog, pedig hallottam már ilyesmiről.
Egyszer egy motoros magazin egyik oldalán láttam egy skótszoknyás fazont, aki egy ST1300-assal egykerekezett éppen... Na az se semmi...
Képzeljétek el milyen az, amikor a teljes "orrsúly" rászakad az emberre, amikor hanyattesik... pfuj... na ezért sem egykerekezek....!
A Forrest-féle rozsdaboglyákat szívesen látnám a gyűjteményemben! Nekem olyanok sose lesznek a motorjaim, nem vagyok annyira tehetséges (vagy igényes...).
Urak!
Ezennel bejelentem, hogy a flotta egy (a "változatosság kedvéért" fehér) CX650E-vel fog bővülni a közeljövőben, ha összejön a szervezés, akkor a jövő hét elején hozom haza Hollandiából...
(Ha nem, akkor majd később, de már le van foglalva a járgány, "csak" haza kéne hozni. Nincs vki köztetek, aki gyakrabban jár arrafelé, mint én? Baráti összeget hajlandó vagyok fizetni a hazaszállításáért...)
Üdv.
Pesta
Egyszer egy motoros magazin egyik oldalán láttam egy skótszoknyás fazont, aki egy ST1300-assal egykerekezett éppen... Na az se semmi...
Képzeljétek el milyen az, amikor a teljes "orrsúly" rászakad az emberre, amikor hanyattesik... pfuj... na ezért sem egykerekezek....!
A Forrest-féle rozsdaboglyákat szívesen látnám a gyűjteményemben! Nekem olyanok sose lesznek a motorjaim, nem vagyok annyira tehetséges (vagy igényes...).
Urak!
Ezennel bejelentem, hogy a flotta egy (a "változatosság kedvéért" fehér) CX650E-vel fog bővülni a közeljövőben, ha összejön a szervezés, akkor a jövő hét elején hozom haza Hollandiából...
(Ha nem, akkor majd később, de már le van foglalva a járgány, "csak" haza kéne hozni. Nincs vki köztetek, aki gyakrabban jár arrafelé, mint én? Baráti összeget hajlandó vagyok fizetni a hazaszállításáért...)
Üdv.
Pesta
Üdv.
Pesta
Pesta
- Oszy
- Kapcsolat:
1175
Ha jó az idő, a járgány üzemképes én kimegyek vonattal vagy fapadossal oszt elhozom lábon. Ingyé' csak az útiköltség.... kár hogy nem nyáron szervezted...