Túra
-
- Kapcsolat:
2200
Sziasztok,
feltöltöttük a Picassara a horvátországi képeket, ezen a linken tekinthetitek meg:
https://plus.google.com/photos/11261792 ... banner=pwa
Ha a résztvevők közül vki sértő képet lát magáról nyugodtan törölje az albumból, igyekeztünk, h mindenkiről szalonképes fotókat töltsünk fel.
Egy nagyon tartalmas és élménydús túra volt, köszönjük a lehetőséget, meg a jó társaságot és valószínű, h jövőre is igyekszünk részt venni.
Az Ukrajnában túrázóknak pedig szép időt, figyelmes autósokat és sok-sok jó élményt kívánunk.
Üdv,
Zsuzsi és Csabi.
feltöltöttük a Picassara a horvátországi képeket, ezen a linken tekinthetitek meg:
https://plus.google.com/photos/11261792 ... banner=pwa
Ha a résztvevők közül vki sértő képet lát magáról nyugodtan törölje az albumból, igyekeztünk, h mindenkiről szalonképes fotókat töltsünk fel.
Egy nagyon tartalmas és élménydús túra volt, köszönjük a lehetőséget, meg a jó társaságot és valószínű, h jövőre is igyekszünk részt venni.
Az Ukrajnában túrázóknak pedig szép időt, figyelmes autósokat és sok-sok jó élményt kívánunk.
Üdv,
Zsuzsi és Csabi.
2199
2198-ra!
Szia Gyulabácsi!
Mielőbbi gyógyulást kívánok Neked, de ne higgyé az orvosoknak , meg az Oszynak, hogy pálinka, meg ilyenek! A legjobb orvosság a zúzódásokra, a hidegvízbe áztatott tanulómellénnyel való borogatás! moli
Szia Gyulabácsi!
Mielőbbi gyógyulást kívánok Neked, de ne higgyé az orvosoknak , meg az Oszynak, hogy pálinka, meg ilyenek! A legjobb orvosság a zúzódásokra, a hidegvízbe áztatott tanulómellénnyel való borogatás! moli
-
- Kapcsolat:
2203
Gyula, jobbulást kívánok neked!
2179-re a hétvégén végigjártam a tervezett osztrák túrát , gyönyörű, találkoztam kb 200 motorossal is!!
Kár hogy csak 2 tagtársunk jelentkezett a túrára így érdemben nem is tudtam senkivel a szállás ügyben beszélni
Hallottam egy érdekes megállapítást!: Honnan tudod, hogy Ausztriába értél?? - szebbek a tehenek mint a nők! és csukd be a szemed, megérzed az út minőségén!!!!!!!!
2179-re a hétvégén végigjártam a tervezett osztrák túrát , gyönyörű, találkoztam kb 200 motorossal is!!
Kár hogy csak 2 tagtársunk jelentkezett a túrára így érdemben nem is tudtam senkivel a szállás ügyben beszélni
Hallottam egy érdekes megállapítást!: Honnan tudod, hogy Ausztriába értél?? - szebbek a tehenek mint a nők! és csukd be a szemed, megérzed az út minőségén!!!!!!!!
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!
- Oszy
- Kapcsolat:
2204
2200
Szia Zsù és Csabai
Én szívesebben látnám azokat a képeket amiket nem töltöttél fel.
...de ezek is szépek, látni miről maradtunk le...
2199 vagy 2002-re
Hideg palinkaba aztatott nem jó ?
(a szamozast kijavithattad volna a "szerkeszt" gombal),
Szia Zsù és Csabai
Én szívesebben látnám azokat a képeket amiket nem töltöttél fel.
...de ezek is szépek, látni miről maradtunk le...
2199 vagy 2002-re
Hideg palinkaba aztatott nem jó ?
(a szamozast kijavithattad volna a "szerkeszt" gombal),
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Kapcsolat:
2205
2203-ra
No meg : megérzed a levegőben a tehén sz@r szagát !!!!
-
- Kapcsolat:
2206
Kedves márkatársak !
Tájékoztatom az Észak Erdély Kárpátalja túrára regisztráltakat, hogy meleg vacsora meghívást kaptunk szeptember 06-án este Scheibli Feritől. Kérek minden résztvevőt a következő tel számra jelezze a Sárgaházára történő érkezésének várható időpontját.
Egyébként a Sárgaházi gyülekezés időpontja 17.30-tól indul.
Tájékoztatom az Észak Erdély Kárpátalja túrára regisztráltakat, hogy meleg vacsora meghívást kaptunk szeptember 06-án este Scheibli Feritől. Kérek minden résztvevőt a következő tel számra jelezze a Sárgaházára történő érkezésének várható időpontját.
Egyébként a Sárgaházi gyülekezés időpontja 17.30-tól indul.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára semegijanos 2013.09.17., kedd 19:43-kor.
2207
2203-ra!
Szia Maclas!
"Kár hogy csak 2 tagtársunk jelentkezett a túrára így érdemben nem is tudtam senkivel a szállás ügyben beszélni"
...de azért megyünk, ugye?moli
Szia Maclas!
"Kár hogy csak 2 tagtársunk jelentkezett a túrára így érdemben nem is tudtam senkivel a szállás ügyben beszélni"
...de azért megyünk, ugye?moli
- fgyozo
- Kapcsolat:
2180
2179-re
Laci!
Örülök h előkerültél :- )
De ha nem írsz hivatkozást akklor honnan tudjuk h mire vonakozik a hozzászólásod?
Szóval hova jönnétek?
Melyik túrára gondoltok? Az Osztrák vagy Ukrán?
Szerintem ne válogass, gyertek mindkettőre!
Laci!
Örülök h előkerültél :- )
De ha nem írsz hivatkozást akklor honnan tudjuk h mire vonakozik a hozzászólásod?
Szóval hova jönnétek?
Melyik túrára gondoltok? Az Osztrák vagy Ukrán?
Szerintem ne válogass, gyertek mindkettőre!
Kellemes dugó_mozgást, a párban