Túra
- fgyozo
- Kapcsolat:
2261
1160-ra
A "hivatalos" évadzáró összejövetelünk IZSÁK-on szokott lenni - annak apropóján h ott
öltött testet jelen csapatunk alapító ötlete még 2008-ban.
TUd valaki valamit az Izsáki Napokról?
A "hivatalos" évadzáró összejövetelünk IZSÁK-on szokott lenni - annak apropóján h ott
öltött testet jelen csapatunk alapító ötlete még 2008-ban.
TUd valaki valamit az Izsáki Napokról?
Kellemes dugó_mozgást, a párban
2262
Sziasztok!
Az izsáki találkozó időpontja egybeesik a tervezett osztrák karikával!moli
Az izsáki találkozó időpontja egybeesik a tervezett osztrák karikával!moli
- forrest99
- Kapcsolat:
2263
Szezonzaro talalkozo
Ha mar Izsakon nem tartjuk meg a szezonzaro talit, azert a jovo 7vegere peldaul ossze lehetne hozni valamit. Ugy neztem egy 2 mm-es zaport mond csak es 19 fokot, ilyen idoben napkozben meg siman lehet motorozni.
Esetleg egy cegledi termalozos-ottalvos? Vagy tervben volt egy velencei termalozos is. Ha van ra erdeklodes utana tudok nezni mik a lehetosegek Velencen, bar talan a kelet-magyarorszagi csapatnak az messzebb lenne.
Ha mar Izsakon nem tartjuk meg a szezonzaro talit, azert a jovo 7vegere peldaul ossze lehetne hozni valamit. Ugy neztem egy 2 mm-es zaport mond csak es 19 fokot, ilyen idoben napkozben meg siman lehet motorozni.
Esetleg egy cegledi termalozos-ottalvos? Vagy tervben volt egy velencei termalozos is. Ha van ra erdeklodes utana tudok nezni mik a lehetosegek Velencen, bar talan a kelet-magyarorszagi csapatnak az messzebb lenne.
- fgyozo
- Kapcsolat:
2264
2263-ra
Egy Ceglédes-termálos karika valóban jó zárás lehetne.
HA már elő jött a téma akkor bővítem a kínálatot
Van egy olyan talonban lévő ötlet/meghívás amit eddig csak érleltünk…
Klock Jani vetette fel a lehetőséget, kb.2 hete meg is néztem.
Dombovár közelében, Gunaras egy Termál központ, egy csomó fürdővel, szauna, só barlang, gőzkabin stb. Janinak van ott egy kis házikója ahol lehetne aludni is, főzöcskézni is.
Ez is lehetne egy jó záró program bár attól tartok ez kb.200km –el több lenne és ezért inkább talán jobban passzolna egy jövő nyári program gyanánt.
Cegléd lehetne most talán jobb de akkor rá kéne izzítani maclas –t :- )
Meg hát veszélyes is, mert amit legutóbb ott Oszy és forrest elő adott … talán még mindig ott lóg a képük a hirdető táblán a kitiltottak listáján!
Mondhatjuk listának azt ahol csak ez a 2 név szerepel? :- )
Egy Ceglédes-termálos karika valóban jó zárás lehetne.
HA már elő jött a téma akkor bővítem a kínálatot
Van egy olyan talonban lévő ötlet/meghívás amit eddig csak érleltünk…
Klock Jani vetette fel a lehetőséget, kb.2 hete meg is néztem.
Dombovár közelében, Gunaras egy Termál központ, egy csomó fürdővel, szauna, só barlang, gőzkabin stb. Janinak van ott egy kis házikója ahol lehetne aludni is, főzöcskézni is.
Ez is lehetne egy jó záró program bár attól tartok ez kb.200km –el több lenne és ezért inkább talán jobban passzolna egy jövő nyári program gyanánt.
Cegléd lehetne most talán jobb de akkor rá kéne izzítani maclas –t :- )
Meg hát veszélyes is, mert amit legutóbb ott Oszy és forrest elő adott … talán még mindig ott lóg a képük a hirdető táblán a kitiltottak listáján!
Mondhatjuk listának azt ahol csak ez a 2 név szerepel? :- )
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- forrest99
- Kapcsolat:
2265
2264-re
En barmelyik programban benne vagyok csak legyen mar vmi. Igen, az foleg a keletrol jovoknek lenne tavol, de ha bevallaljak... En elmegyek akar Nyiregyhazara is, ha ott lesz szezozaro party.
Jani!
Hanyan ferunk el a hazikoban?
Kitiltottak En nem emlekszem semmire
En barmelyik programban benne vagyok csak legyen mar vmi. Igen, az foleg a keletrol jovoknek lenne tavol, de ha bevallaljak... En elmegyek akar Nyiregyhazara is, ha ott lesz szezozaro party.
Jani!
Hanyan ferunk el a hazikoban?
Kitiltottak En nem emlekszem semmire
-
- Kapcsolat:
2266
2014 évben szezonzáró party helyének BEREKFÜRDŐT javasolnám. Rendelkezik termál fürdővel, olcsó kempinggel. A kempinghez üdülőház, vendégház is tartozik és számtalan étterem is található Berekfürdőn. A szezonzáró időpontját szeptember utolsó hétvégére javaslom, későbbi időpontban az időjárás már nagyon kiszámíthatatlan főleg itt a végeken. Talán a Kelet-Magyarországi tagoknak is jobban megfelelne mint Izsák.
Megkérek mindenkit véleményezze javaslatom.
Megkérek mindenkit véleményezze javaslatom.
-
- Kapcsolat:
2268
2267-re
Igen, a javaslatom 2014-re vonatkozik ( de csak ha a felsőbbség és a tagság is úgy akarja). Az idén szervezzétek az évzárót Cegléden - Izsákon, vagy az isten háta mögött nyugaton, ahol a tagságnak csak mint a tizede él. Nagyon kíváncsi leszek a résztvevők összetételére.