Alkatrész
- erdeifeco
- Kapcsolat:
Re: Alkatrész
Oszy üdvözöllek!Sajnos nem tudok menni a talira, mert vérzik az orrom rendesen. A tűt meg a kehelycsövet elküldöm postán ha gondolod -ha működik ráérsz kifizetni-hívj föl telefonon: 0670hatvanegy84kilencszáz üdv:Fecó
- Oszy
- Kapcsolat:
1613
A tegnap irtam, hogy gond van nem hajtja a kereket és kerreg, hát ezért. a kereken lévő hajtáscsatlakozó így elkopott:
A csavarok lazék voltak, 2 bele is volt szakadva.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- Oszy
- Kapcsolat:
1614
Szerencsére sikerült kifurni a beletört csavarokat és szépen kitekerni majd kipucolni a menetet a kerékbe.
A kardánon lévő tengely is kopott:
Mielőtt azt hinné valaki, hogy a vörös szín az rozsda, akkor megnyugtatom, hogy az zsír.A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Kapcsolat:
1616.....1614-re
Oszy!
Hány km után történt ez a leépülés a fogazással?
Vagy egykerekezésre használtad a CX-et?
Erről beszéltünk a múltkor a srácokkal: ezek a motorok bizony már régiek, bármi előjöhet náluk. Persze ez nem jelenti azt, hogy lecserélném őket egy újra... (legalábbis nem a CX-ek "felszámolásával"...
Hány km után történt ez a leépülés a fogazással?
Vagy egykerekezésre használtad a CX-et?
Erről beszéltünk a múltkor a srácokkal: ezek a motorok bizony már régiek, bármi előjöhet náluk. Persze ez nem jelenti azt, hogy lecserélném őket egy újra... (legalábbis nem a CX-ek "felszámolásával"...
Üdv.
Pesta
Pesta
- Oszy
- Kapcsolat:
1617
Forrest, pont ez jutott eszembe. eddig ammi gondom volt az tobbnyire itthon tortent indulaskor. eddig mindig hazahozott.
Hat Pesta, 34 ev alatt eleg sok km benne van mar. Reg tudom, hogy kopott,, de ez, hogy ennyire szetment csak a acsavarok kilazulasanak tudom be. meg meg, hogy mostanaba 6e fordulatnal egyik henger mindig dadog ha gazt adok, ez is rangat es kiverheti.....
Hat Pesta, 34 ev alatt eleg sok km benne van mar. Reg tudom, hogy kopott,, de ez, hogy ennyire szetment csak a acsavarok kilazulasanak tudom be. meg meg, hogy mostanaba 6e fordulatnal egyik henger mindig dadog ha gazt adok, ez is rangat es kiverheti.....
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- fgyozo
- Kapcsolat:
1618
1614-re
igen, erre szoktam azt mondani hogy tarajos a fogaskerék.
AZ enyém is hasonló volt, tavasszal cseréltem.
Ilyet vettem anno még a Döme féle készletből, nem is tudom, talán Pali hozta el nekem?
Még jó h nem Erdélyben … tényleg lelke van.
igen, erre szoktam azt mondani hogy tarajos a fogaskerék.
AZ enyém is hasonló volt, tavasszal cseréltem.
Ilyet vettem anno még a Döme féle készletből, nem is tudom, talán Pali hozta el nekem?
Még jó h nem Erdélyben … tényleg lelke van.
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- forrest99
- Kapcsolat:
1620
Tura topik 2066-ra
Hat Oszykam, amit a padlason talaltam, oleg szar, en mar nem raknam be. Ha a Moli egy jo kereket adott, azt ne parositsd ossze ezzel.
Csinalok majd kepet felrakom, valszeg elmegy meg 10-15000-et, de jo kerekkel nem szabad osszerakni, mert szetb..ssza.
Hat Oszykam, amit a padlason talaltam, oleg szar, en mar nem raknam be. Ha a Moli egy jo kereket adott, azt ne parositsd ossze ezzel.
Csinalok majd kepet felrakom, valszeg elmegy meg 10-15000-et, de jo kerekkel nem szabad osszerakni, mert szetb..ssza.