CX/GL Te és Motorod
-
- Kapcsolat:
1586
Tegnapi sajtóhír:
"Vonatnak ütközött egy motor Ménfőcsanaknál
Sérülés nélkül megúszta egy 78 éves férfi azt a balesetet, amelynek során motorja nekiütközött az arra haladó személyvonat oldalának szombaton Ménfőcsanaknál - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az Kálmán Gabriella elmondta, hogy az idős férfi egy fénysorompóval és félkarú sorompóval is biztosított átjáróban a tiltó jelzés ellenére át akart hajtani. Nekiment a sorompókarnak, amely a járműről lerántotta, a motort viszont továbbvitte a lendület egészen a sínekig. A férfi járműve után eredt, de csak félig tudta leszedni a sínekről a motort, mire a vonat az átjáróhoz érkezett.
A balesetben senki nem sérült meg, a rendőrségi helyszínelés idején mintegy másfél óráig állt a forgalom a Győr-Celldömölk vasútvonal Győrszemere és Győrszabadhegy közötti szakaszán."
Ilyen bolondbiztos őrangyalt kívánok minden motors társamnak!
"Vonatnak ütközött egy motor Ménfőcsanaknál
Sérülés nélkül megúszta egy 78 éves férfi azt a balesetet, amelynek során motorja nekiütközött az arra haladó személyvonat oldalának szombaton Ménfőcsanaknál - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az Kálmán Gabriella elmondta, hogy az idős férfi egy fénysorompóval és félkarú sorompóval is biztosított átjáróban a tiltó jelzés ellenére át akart hajtani. Nekiment a sorompókarnak, amely a járműről lerántotta, a motort viszont továbbvitte a lendület egészen a sínekig. A férfi járműve után eredt, de csak félig tudta leszedni a sínekről a motort, mire a vonat az átjáróhoz érkezett.
A balesetben senki nem sérült meg, a rendőrségi helyszínelés idején mintegy másfél óráig állt a forgalom a Győr-Celldömölk vasútvonal Győrszemere és Győrszabadhegy közötti szakaszán."
Ilyen bolondbiztos őrangyalt kívánok minden motors társamnak!
- fgyozo
- Kapcsolat:
1587
1583-ra
húúú micsoda zöldség Elég " osztályidegennek " tűnik :- )
De színben harmonizál…a Romet –hez választottad?
Hajrá forrest, már senki sem moshatja le rólad h elvetemült vagy ! :- )
De a túrákra azért Ernával meg CX –el jössz?
Tegnap megkaptam a V.Feritől a gyári CX indexeket, KÖSZÖNÖM !!!!!!!!!!! :- )
Tényleg nagyon szépek... csak még nem tudom hogyan tehetném fel.
Majd ha talákozunk, konzultálunk és kitaláljuk... mert hát nekem nincs gyári
helyem amire illeszteni tudnám. Mert hát annak kell valami csonk ha jól látom.
húúú micsoda zöldség Elég " osztályidegennek " tűnik :- )
De színben harmonizál…a Romet –hez választottad?
Hajrá forrest, már senki sem moshatja le rólad h elvetemült vagy ! :- )
De a túrákra azért Ernával meg CX –el jössz?
Tegnap megkaptam a V.Feritől a gyári CX indexeket, KÖSZÖNÖM !!!!!!!!!!! :- )
Tényleg nagyon szépek... csak még nem tudom hogyan tehetném fel.
Majd ha talákozunk, konzultálunk és kitaláljuk... mert hát nekem nincs gyári
helyem amire illeszteni tudnám. Mert hát annak kell valami csonk ha jól látom.
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- forrest99
- Kapcsolat:
1588
1587-re
Persze, az Ernaval. Kulonben is (foleg) az Eger motorja lesz.
Meg aztan ezzel egy horvatorszagi 7vege... Ebbe valszeg majdnem annyit tankolnank, mint te
Ez nekem a gyerekkori szerelmem, Egernek meg (egyik) mostani szerelme. Es igy a kis flottankban van a Pannonia a 60-as evekbol, CB a 70-esbol, a CX-ek 80-asbol, es mostmar van/lesz egy 90-es evek motorikonunk is.
Majd, ha kesz lesz azert egy-egy osszerofire elmegyunk vele, ha meg nem sertem a tarsasagot.
Valamit ki kell fundalni a felrakasra. A jobb hatsot pl a petrolampara...
Persze, az Ernaval. Kulonben is (foleg) az Eger motorja lesz.
Meg aztan ezzel egy horvatorszagi 7vege... Ebbe valszeg majdnem annyit tankolnank, mint te
Ez nekem a gyerekkori szerelmem, Egernek meg (egyik) mostani szerelme. Es igy a kis flottankban van a Pannonia a 60-as evekbol, CB a 70-esbol, a CX-ek 80-asbol, es mostmar van/lesz egy 90-es evek motorikonunk is.
Majd, ha kesz lesz azert egy-egy osszerofire elmegyunk vele, ha meg nem sertem a tarsasagot.
Valamit ki kell fundalni a felrakasra. A jobb hatsot pl a petrolampara...
-
- Kapcsolat:
1590.
Hallo Minden Érdekelt
http://www.motorrevu.hu/cikk/motorfesztival_2012
http://www.motorrevu.hu/csemege/hogyan_ ... t_motorunk
"... Figyeljünk a légellenállásra! Ami feleslegesen növeli a légellenállást vagy a súlyt, az a fogyasztást is növeli. Tartózkodjunk a lobogó ruházattól, valamint szereljük le a használaton kívüli dobozt. Ha szállítanunk kell valamit, figyeljünk oda a csomagok elhelyezésére, válasszunk áramvonalas, lehetőleg motorunkhoz fejlesztett dobozokat. Száműzzük poggyászunkból a felesleges dolgokat..."
:idea:csak remélni tudom, h. 'moderátorunk' semmi kivetni való nem talál majd benne - ha, bár mostanában lefoglalják beteljesült álmai
Melegedő aszfaltot Mindenkinek
üdv
kentaur
http://www.motorrevu.hu/cikk/motorfesztival_2012
http://www.motorrevu.hu/csemege/hogyan_ ... t_motorunk
"... Figyeljünk a légellenállásra! Ami feleslegesen növeli a légellenállást vagy a súlyt, az a fogyasztást is növeli. Tartózkodjunk a lobogó ruházattól, valamint szereljük le a használaton kívüli dobozt. Ha szállítanunk kell valamit, figyeljünk oda a csomagok elhelyezésére, válasszunk áramvonalas, lehetőleg motorunkhoz fejlesztett dobozokat. Száműzzük poggyászunkból a felesleges dolgokat..."
:idea:csak remélni tudom, h. 'moderátorunk' semmi kivetni való nem talál majd benne - ha, bár mostanában lefoglalják beteljesült álmai
Melegedő aszfaltot Mindenkinek
üdv
kentaur
160
Szia Forest. Hány napig csiholtad ezt a blokkot szerintem már világít.
- fgyozo
- Kapcsolat:
1591
159-re
forrest, nézem a képeket, nekem nem tetszik !!!!! - hogy nem az enyém
Pénteken majdnem meglátogattunk csak azért nem tettük mert már késő volt.
Ott suhantunk el V.Ferivel ÉRD -nél...
forrest, nézem a képeket, nekem nem tetszik !!!!! - hogy nem az enyém
Pénteken majdnem meglátogattunk csak azért nem tettük mert már késő volt.
Ott suhantunk el V.Ferivel ÉRD -nél...
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- Plero
- Kapcsolat:
- forrest99
- Kapcsolat:
1593
Váhháhhá Van aki még az ilyet elhiszi... Komolyan mondom, olyan szívesen felhívnám ezt és a hozzá hasonlókat, de csak úgy csinálnám a hülyét, hogy meddig képes elmenni a kamuzásban. Számtalanszor találkozom Pannóniás és egyéb veterán hiretésekben ilyennel, hogy papírja nincs, de így mg úgy, meg ezzel meg azzal forgalombahelyezhető... Az ár meg persze, mint ebben az esetben is, egy magyarországi, műszakis, legális úton átírható felső árkategóriát képvisel.