CX/GL Te és Motorod
-
- Kapcsolat:
Re: CX/GL Te és Motorod
Hali minden CX-GL tulajnak!
KB:2 hónapja regisztráltam az oldalon ,közben boldog tulajdonosa lettem egy CX500 c nek.
Van egy barátom aki már tag az oldalon,ő segítségével vásároltam vásároltam a motoromat .
Egy német oldalon találtam(autoscute24) meglátni és megszeretni egy pillanat volt.
Nekem mindig ez a V2 tetszett,de a barátom GL 500-asa is közre játszott a választásomban.
Én mindig ezt a régi vonalat kedveltem.Nem tudom jön e valaki Pusztavacsra 08 9-12 között én ott leszek remélem össze futok ott a valakivel a klubból.
Czifra László
Hermosa
Felsőpakony.
KB:2 hónapja regisztráltam az oldalon ,közben boldog tulajdonosa lettem egy CX500 c nek.
Van egy barátom aki már tag az oldalon,ő segítségével vásároltam vásároltam a motoromat .
Egy német oldalon találtam(autoscute24) meglátni és megszeretni egy pillanat volt.
Nekem mindig ez a V2 tetszett,de a barátom GL 500-asa is közre játszott a választásomban.
Én mindig ezt a régi vonalat kedveltem.Nem tudom jön e valaki Pusztavacsra 08 9-12 között én ott leszek remélem össze futok ott a valakivel a klubból.
Czifra László
Hermosa
Felsőpakony.
-
- Kapcsolat:
Re: CX/GL Te és Motorod
A képek sajna le maradta kde hamarosan pótolom.
-
- Kapcsolat:
1992
Na akkor tegye fel a kezét, aki lent volt ma Kenesén dél és 1 között, mert egy árva alkatrésznyi CX-et sem láttam a sajátomon kívül, csak néhány más típus szédelgett arrafelé. Még Forrestet hívogattam (20/205****), de sajnos nem vette fel, pedig már szívesen találkoztam volna veletek. Mindegy, majd legközelebb. Az mindenesetre kiderült, hogy dől az olaj az első blokk- és kupplungdekninél, de vez.tengely végén is látok egy kicsit. A kérdésem az, hogy nagyon megijedjek, vagy csak egy kicsit és ki lehet javítani a tömítések cseréjével.
-
- Kapcsolat:
1993
Off topic: bal gyertya. Kezd egy kicsit kiégni a középelektróda, de azért még kormolgat. Újra elkezdtem mérni a fogyasztást, bár nem fűzök nagy reményeket hozzá, karbiszinkron lesz ebből. El tudná nekem valaki küldeni pm-ben Moli számát?
- Oszy
- Kapcsolat:
1994
Hát mi ott voltunk, igaz én délbe léptem le, de Forri-Egér sztem késo d.u.
Ha jól számolom akkor 2 CX Egér s én, me' Forripapa CéBézet.
Pali, Kálmán megjelentek a felvonulás előtt motor-mentőként, a kopogó manó újra felbukkant, de ez-egyszer Viktor Kawa.Ninja-jába. Sz'tem, me' Forri garázsába volt mikor az enyémet szétborította.
És itt egy bizonyíték, a Szombati koncertről
Köszönet kedves szomszédom-barátomnak: Peetnek Ducati Monster GYEREIDEEEEEE,,,,,,HADDEGGYELEKMEEEG
Erre ébredni minden reggel Háháháhá, dejóvólt.... Igazán jó tali volt, rég mulattam ekkorát!! Puásabban ébredtem mint ahogy lefeküdtem!
Hirek:
Forreszt megkérte Egér kezét
"Belső informátoromtól" tudtam meg ma este hogy 4ezren voltunk! 1 balhé, azaz 2en verekedtek egyet mentő stb és a végén maradt egy moci cuccok, ember sehol. Na ez volt a szomorú rész. remélem közbe épségben hányásba fetrengve előkerült és nem a Magyar Tenger dobja majd fel...
Ha jól számolom akkor 2 CX Egér s én, me' Forripapa CéBézet.
Pali, Kálmán megjelentek a felvonulás előtt motor-mentőként, a kopogó manó újra felbukkant, de ez-egyszer Viktor Kawa.Ninja-jába. Sz'tem, me' Forri garázsába volt mikor az enyémet szétborította.
És itt egy bizonyíték, a Szombati koncertről
Köszönet kedves szomszédom-barátomnak: Peetnek Ducati Monster GYEREIDEEEEEE,,,,,,HADDEGGYELEKMEEEG
Erre ébredni minden reggel Háháháhá, dejóvólt.... Igazán jó tali volt, rég mulattam ekkorát!! Puásabban ébredtem mint ahogy lefeküdtem!
Hirek:
Forreszt megkérte Egér kezét
"Belső informátoromtól" tudtam meg ma este hogy 4ezren voltunk! 1 balhé, azaz 2en verekedtek egyet mentő stb és a végén maradt egy moci cuccok, ember sehol. Na ez volt a szomorú rész. remélem közbe épségben hányásba fetrengve előkerült és nem a Magyar Tenger dobja majd fel...
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- forrest99
- Kapcsolat:
1996
1992-re
Szia Kolombusz,
Elnezest kerek, valszeg a vizben voltunk mikor hivtal. Elcuccoltnk mar a taborbol 10-11 fele a kemping strandjara. Kar, hogy oda nem jottel le, ott megtalaltal volna minket.
Ne ijedj meg nagyon, a leirt problema blokk kiszereles nelkul megolhato.
Szia Kolombusz,
Elnezest kerek, valszeg a vizben voltunk mikor hivtal. Elcuccoltnk mar a taborbol 10-11 fele a kemping strandjara. Kar, hogy oda nem jottel le, ott megtalaltal volna minket.
Ne ijedj meg nagyon, a leirt problema blokk kiszereles nelkul megolhato.
- forrest99
- Kapcsolat:
1998
Igen sajnos a ZXR megadta magat, egyelore nem tudni mi es miert. Illetve a miert talan visszavezetheto az "enyhen" italos allapotban elkovetett NINININININI nyelgazon valo hangversenyre. Tobb hozzaerto ful hajtokarcsapagyra tippel, en megvarom a bontast.
Hal istennek Pali es Kamlan beneztek, kocsi+utanfutoval voltak, igy feldobtuk a Ninjat es elvittek Erdre a garazsomba, koszi nekik. Ma sztem szet is szedem, aztan propeller gyorsasaggal megcsinalom.
Hal istennek Pali es Kamlan beneztek, kocsi+utanfutoval voltak, igy feldobtuk a Ninjat es elvittek Erdre a garazsomba, koszi nekik. Ma sztem szet is szedem, aztan propeller gyorsasaggal megcsinalom.