CX/GL Te és Motorod
- fgyozo
- Kapcsolat:
2816
2815-re
fektarcsak es a kipukozosito meg a fenyezonel ... ok,ok de az idomok és blokk marad ilyen? azokat nem fényezed le?
Bár már MOli is kérdezte ezt korábban :- ) Még a farsang előtt ...
fektarcsak es a kipukozosito meg a fenyezonel ... ok,ok de az idomok és blokk marad ilyen? azokat nem fényezed le?
Bár már MOli is kérdezte ezt korábban :- ) Még a farsang előtt ...
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- erdeifeco
- Kapcsolat:
2817Re: CX/GL Te és Motorod
Elnézést hogy indriszkrét vagyok,de a kipuf közösítőjét mivel lehet fújni,mert gondolom az meleg.Csak azért vok kíváncsi,mert az én gépemet általában én festem.Így nem kell balhézni,ha valahol megrogyik. Fecó
2819
2817-re!
Szia Erdeifeco!
Ninőségi hőállót vegyél és ha az utasításban szerepel a festés utáni hőkezelés, azt semmiképpen ne hagyd ki, mert nem lesz jó!moli
Szia Erdeifeco!
Ninőségi hőállót vegyél és ha az utasításban szerepel a festés utáni hőkezelés, azt semmiképpen ne hagyd ki, mert nem lesz jó!moli
- erdeifeco
- Kapcsolat:
2820Re: CX/GL Te és Motorod
Hát ott még nem tartok,épp most beszéltem Andrással,hogy mikor megyek a motorért,de szerintem még nincs olyan jó idő hogy olyan messzi menjek.Ha majd elhoztam,indulhat a fúrúzás,hogy mit alakítsak át.Sokat nem akarok változtatni,de pl.csomagtartót mindenképpen csinálok.Dobozt szeretnék rá szerelni,úgy könnyebb pakolni.A festését meg majd meglátom hogy tetszik-e,vagy lepriccoljam.
2821
2813-ra!
Szia Pali!
Kivártam egy kicsit, hátha megsértődik valaki és bocsánatot kell kérnem, de senki...Viszont ha így áll a dolog én sértődök meg! moli
Szia Pali!
Kivártam egy kicsit, hátha megsértődik valaki és bocsánatot kell kérnem, de senki...Viszont ha így áll a dolog én sértődök meg! moli
- forrest99
- Kapcsolat:
2824
Ez egy kicsit ertelmesebb, mint az atalakito szettel krealt trike-ok:
http://www.ebay.co.uk/itm/chopper-trike ... 2a2943ee11
http://www.ebay.co.uk/itm/chopper-trike ... 2a2943ee11