Alkatrész
-
- Kapcsolat:
Re: Alkatrész
Bocs elírtam, VHT. Az egy festék márka. Motorblokkhoz valót is gyártanak, elég népszerű, sok videóban azzal fújják egyben a motor vagy autó blokkját. Itthon az alapozót még nem láttam sehol, de sima feketét már igen. Egyébként létezik belőle rengeteg féle szín.
Itt pont egy CX blokkot festenek vele.
https://www.youtube.com/watch?v=uZ-ESFvXmkw
Itt pont egy CX blokkot festenek vele.
https://www.youtube.com/watch?v=uZ-ESFvXmkw
- forrest99
- Kapcsolat:
Gyonyoru. Szepen egyben csavarostul tomitesestul... Bocs nem neked szol, de az igy lefujt blokk vegeredmenye eleg okadek. Kiveve ha aztan csereled a tomitest, csavarokat, mint pl a Robi. Raadasul ideig-oraig marad meg rajta a festek, barmit is hazudik a gyarto a festekrol.
-
- Kapcsolat:
Nem mintapéldának szántam, elég tré így csavarostól telibe A festék miatt linkeltem, több helyen láttam motorépítőknél hogy ezt használják. Itthon is láttam már feketével egyet. Fényező mivel fújja ami hőálló?
Én a tömítéseket és a csavarokat eleve cserélni akarom, csak a főtengelyt, váltóművet, kuplungot nem szeretném kiszedni belőle a festéshez.
Én a tömítéseket és a csavarokat eleve cserélni akarom, csak a főtengelyt, váltóművet, kuplungot nem szeretném kiszedni belőle a festéshez.
- forrest99
- Kapcsolat:
Igen, ismerjuk azokat a motorepitoket. Aztan nezd meg fel ev mulva hogy neznek ki azok a vasak. Hullik szet, mint a kartyavar. Akkor ott szep es jo, atadas utan meg tok mindegy, kapugarancia van.
A fenyezo eloszor is csiszol, mint a guzu. Aztan alapoz epoxi alapozoval, ket retegben. Aztan rajon a bazis szin, majd a lakk. Fenyes selyem vagy matt, igenytol fuggoen.
Semmi extra a hoallosagot, benzinallosagot illetoen csak jo minosegu 2K anyagokat hasznal. Ha pl egy fekete motor tankjat veszed alapul, az valszeg jobban felhevul, mint egy motorblokk, nyaron a napona tojas megsul rajta megsem eg le vagy mattul be. Vizhuteses nem erheti el a 100 fokot ugye, de a leghuteses sem. A benzin ha rafolyik attol sem lesz semmi baja.
A fenyezo eloszor is csiszol, mint a guzu. Aztan alapoz epoxi alapozoval, ket retegben. Aztan rajon a bazis szin, majd a lakk. Fenyes selyem vagy matt, igenytol fuggoen.
Semmi extra a hoallosagot, benzinallosagot illetoen csak jo minosegu 2K anyagokat hasznal. Ha pl egy fekete motor tankjat veszed alapul, az valszeg jobban felhevul, mint egy motorblokk, nyaron a napona tojas megsul rajta megsem eg le vagy mattul be. Vizhuteses nem erheti el a 100 fokot ugye, de a leghuteses sem. A benzin ha rafolyik attol sem lesz semmi baja.
-
- Kapcsolat:
Szóval akkor nem érdemes motorblokk festékkel próbálkozni. Szét kell szedni atomjaira és elvinni fényezőhöz. Ha lesz hozzá lelki erőm akkor talán télen. Még van addig mit csinálni a vázon is.
- Arthur
- Kapcsolat:
Re: 15358-ra
Köszi Moli, megnyugodtam, már azt hittem, hogy valahova máshova építettem be.
"Az elv olyan, mint a fing. Tartja az ember ameddig csak tudja!"
-
- Kapcsolat:
Oszy!
Semegi Jani elküldte velem a kipufogó alkatrészeidet. Ha itthon vagy vegyük fel a kapcsolatot, hogy mikor és milyen úton kerül el hozzád!
Köszi Zpityu
Semegi Jani elküldte velem a kipufogó alkatrészeidet. Ha itthon vagy vegyük fel a kapcsolatot, hogy mikor és milyen úton kerül el hozzád!
Köszi Zpityu
- Oszy
- Kapcsolat:
Koszonom Jani es Zpityu.
Itthon vagyok de hetfo-szerda megint kulhonba leszek.
Oda ilk visszafele is B. Pesten megyek keresztul. Hivlak majd es megbeszeljuk.
Megegyszer koszonom.
Itthon vagyok de hetfo-szerda megint kulhonba leszek.
Oda ilk visszafele is B. Pesten megyek keresztul. Hivlak majd es megbeszeljuk.
Megegyszer koszonom.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Van valakinek esetleg egy fölösleges karburátor membránja?
Van valakinek esetleg egy fölösleges karburátor membránja?
-
- Kapcsolat:
Nekem csak komplett fölös karburátorom van