Túra
368
362-re,
Kedves Kentaur!
"..az esőtől pedig csak magadat féltsd - a vas nem ázik be, és nem rozsdásodik (ha lemosás után szárazon tárolod)" - nem félek,se az esőtől,sem a Farkastól
...és nem várom meg a vihar elvonulását, inkább megtanulok táncolni az esőben )
N.
Kedves Kentaur!
"..az esőtől pedig csak magadat féltsd - a vas nem ázik be, és nem rozsdásodik (ha lemosás után szárazon tárolod)" - nem félek,se az esőtől,sem a Farkastól
...és nem várom meg a vihar elvonulását, inkább megtanulok táncolni az esőben )
N.
369
359-re,
"arra ébredtem, hogyan működik a karburátor - ajajj !!! ebben lehet h részem volt?
nehogy minden ébredést kísérő tevékenységet kifecsegj napocska !:-)" - áááááá, hírzárlat van, a végén még az én lelkemen száradna az emlegetett versenysúlyod
N.
"arra ébredtem, hogyan működik a karburátor - ajajj !!! ebben lehet h részem volt?
nehogy minden ébredést kísérő tevékenységet kifecsegj napocska !:-)" - áááááá, hírzárlat van, a végén még az én lelkemen száradna az emlegetett versenysúlyod
N.
- fgyozo
- Kapcsolat:
- fgyozo
- Kapcsolat:
- fgyozo
- Kapcsolat:
372
CX/GL Te és Motorod 847-re
te is úgy érzed h ez már a jelentős optimalizálás ketagóriájába tartozik?
Köszönjük a kedves invitálást ... elkezdek hangosan gondolkodni ...
most nem is annyira az ottalvós sütögetés szellemében bár ez az ötlet is tetszik.
szóval Srácok ... Pusztavacs a tervek szerint Május 14-lesz.
Tervezek előtte egy megbeszélést, egy hagyományos találkozást a Jeltoronynál, előtte
mondjuk 2 héttel. Ez ápril.30.
Olyankor úgyis megyünk együtt egy karikát ... megnéztem, Pusztavacs - Tiszaföldvár 88km
MI lenne ha ez lenne az a karikánk?
Ki mit szól?
te is úgy érzed h ez már a jelentős optimalizálás ketagóriájába tartozik?
Köszönjük a kedves invitálást ... elkezdek hangosan gondolkodni ...
most nem is annyira az ottalvós sütögetés szellemében bár ez az ötlet is tetszik.
szóval Srácok ... Pusztavacs a tervek szerint Május 14-lesz.
Tervezek előtte egy megbeszélést, egy hagyományos találkozást a Jeltoronynál, előtte
mondjuk 2 héttel. Ez ápril.30.
Olyankor úgyis megyünk együtt egy karikát ... megnéztem, Pusztavacs - Tiszaföldvár 88km
MI lenne ha ez lenne az a karikánk?
Ki mit szól?
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- nevető Nap
- Kapcsolat:
373
372-re, nekem nagyon tetszik, úgyhogy kíváncsian várom ki mit szól hozzá
Ám egy valamit tudnotok kell....Anyum még ma is igazi "benzintyúk" , mindig elraboltatja magát egy körre, szóval ennek fényében gyertek, mert kétlem, hogy addig békén hagyna bárkit is
De nagyon örülnének, nagy társaság kedvelők,mindig panaszkodnak,hogy túl csend van...nah és persze a motorok szerelmesei,nem csoda hát hogy ilyen lettem, benzingőz függő a család
Jah és Győző, visszatérve a Tiszaföldváron tartandó motoros találkozóra, én viszont lehet megnézném, 15 éve volt utoljára ilyesmi nálunk és kíváncsi vagyok a régiek közül kivel mi lett, na meg Bikini,Ossian és miegymás...én nagy rock kedvelő vagyok...
N.
Ám egy valamit tudnotok kell....Anyum még ma is igazi "benzintyúk" , mindig elraboltatja magát egy körre, szóval ennek fényében gyertek, mert kétlem, hogy addig békén hagyna bárkit is
De nagyon örülnének, nagy társaság kedvelők,mindig panaszkodnak,hogy túl csend van...nah és persze a motorok szerelmesei,nem csoda hát hogy ilyen lettem, benzingőz függő a család
Jah és Győző, visszatérve a Tiszaföldváron tartandó motoros találkozóra, én viszont lehet megnézném, 15 éve volt utoljára ilyesmi nálunk és kíváncsi vagyok a régiek közül kivel mi lett, na meg Bikini,Ossian és miegymás...én nagy rock kedvelő vagyok...
N.
-
- Kapcsolat:
374
372-re
Üdv. Mindenkinek!
Először is üdvözlöm az új belépő "napocskát"! Meglepve tapasztaltam, hogy 3 napig nem olvastam a fórumot és máris összejött egy "Háború és Béke" Olvasmány mennyiség! Gratulálok a fiatal hölgynek, hogy ennyi társalkodóra lelt!!
A túrával kapcsolatban részemről támogatom és benne vagyok, köszi!
Üdv. Mindenkinek!
Először is üdvözlöm az új belépő "napocskát"! Meglepve tapasztaltam, hogy 3 napig nem olvastam a fórumot és máris összejött egy "Háború és Béke" Olvasmány mennyiség! Gratulálok a fiatal hölgynek, hogy ennyi társalkodóra lelt!!
A túrával kapcsolatban részemről támogatom és benne vagyok, köszi!
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!
-
- Kapcsolat:
375.
372-re.
Nekem is tetszik az ötlet ,föleg mert ilyen szeretettel várnak.
Márcsak a mocimnak kell saját magával egyesülni és jo lenne ha a nap is sütne (biztos jo idő lesz).
Habár minek napsütés mikor köztünk van egy nagyon szimpatikus "nevetö nap".
373 végére.
Az Ossián nekem is nagyon bejön.
Nekem is tetszik az ötlet ,föleg mert ilyen szeretettel várnak.
Márcsak a mocimnak kell saját magával egyesülni és jo lenne ha a nap is sütne (biztos jo idő lesz).
Habár minek napsütés mikor köztünk van egy nagyon szimpatikus "nevetö nap".
373 végére.
Az Ossián nekem is nagyon bejön.
Na pá.
- nevető Nap
- Kapcsolat:
376
Hello Kedves Mindenki:)
374-re, üdv maclas köszi és hurrá,hogy benne vagy
375-re, DKalman örülök,hogy örülsz az ötletnek:)) Hajrá a mocidhoz, nekem nem tudom mi kéne, nem túl jó híreket kaptam ma a piros szerelmemmel kapcsolatban jah de tudom mi kéne, idő...
Ossian...ott kezdődik az, hogy ZENE
Szép estét nektek!
N.
374-re, üdv maclas köszi és hurrá,hogy benne vagy
375-re, DKalman örülök,hogy örülsz az ötletnek:)) Hajrá a mocidhoz, nekem nem tudom mi kéne, nem túl jó híreket kaptam ma a piros szerelmemmel kapcsolatban jah de tudom mi kéne, idő...
Ossian...ott kezdődik az, hogy ZENE
Szép estét nektek!
N.
- fgyozo
- Kapcsolat: