Hírek Honda CX/GL Túrák Letöltés Link Blog

2009. május 16-án rendezend 1. Pusztavacsi találkozó

Sziasztok!

Örömmel nyugtázom hogy él az a CX/GL szeretet és összetartás ami   Revorverkid –del, azon a bizonyos Izsáki Esemény kapcsán 2008.09.29. után megalkotta ezt az oldalt… ami azóta Kemény L. jóvoltából most  lehetséget ad számomra arra hogy ez úton szeretettel meghívjak minden Márkatársat …

Ahogy azt korában jeleztem, nem titkolt szándékom hogy teremtsek egy hagyományt … hogy minden év azonos napján találkozzunk személyesen is, ahol lehetségünk nyílik arra hogy megismerjük az új arcokat, megszemlélhessük, kielemezhessük, megszakértsük egymás gyönyör vasait … hogy találkozzunk azokkal a Rokonlelkekkel akik a fórum miatt már valójában egyébként sem idegenek, akiket ugyan az a Güllepumpe szenvedély hajt !

Az idpontot önkényesen jelöltem ki, de hogy azért mégis legyen valami igazságosság … a helyszín olyan ami mindenkinek jó, ami elvileg mindenkitl egyforma messze van. Magyarország közepe ( most eltekintek Trianon – tól ), PUSZTAVACS.

Ennek szellemében hirdetem meg 1. hagyományt teremt CX/GL találkozónkat a

2009. május 16-án rendezend 1. Pusztavacsi találkozó – t

 amit reményeim szerint már sokan várunk … 

Egyes részletek a Fórumról már ismertek … nem cél hogy ’ túlszervezzem ’ a dolgokat hisz a programok sikeressége és az összejövetel jó kedve úgyis csak rajtunk, MINDANNYIUNKON  múlik így csak nagyjából körvonalazom a dolgokat. Elöljáróban annyit hogy találkozónk része lesz a Pusztavacsi Falunapok rendezvénynek aminek keretében lesznek  :

-        koncertek

-         mvészeti programok

-        fzverseny, stb.

Rendelkezésünkre lesz bocsátva egy sátor, egy hosszú pad, biztosítva lesz számunkra egy bográcsnak való fzhely. Kentaúr barátunk vállalta hogy a helyszínen készít nekünk bográcsgulyást…

Mindenki glancolja ki a vasát mert a tervek szerint lesz CX/GL motor szépségverseny, természetesen díjakkal…de csupán már a résztvevk között is sorsolunk ki valami kis Suvenyírt J De mindezt majd csak 14h után kezddik mert megvárjuk Kemény L. –t :-)

Mattias megígérte hogy hoz magával LapTop –ot internettel, így tartunk még egy kis együttes internetes ’ továbbképzést ’ ill. átnézzük együtt az oldalunkat hogy  esetleg mit, hogyan csináljunk másképp…

… ehhez kapcsolódóan megvitatjuk a korábban már felvetett, esetlegesen  óhajtott damain – név kérdést …

Aki érez magában annyi jó szívet és csatlakozik hozzám, azzal egy kicsit megmotoroztatjuk a környék gyerkceit …

… stb …

Pusztavacson van egy vadász ház, állítólag festi környezetben... Elmondások szerint szép és kulturált (én még nem láttam úgy hogy ha valóban az akkor engem ne dicsérjetek és ha kevésbé akkor ne is szidjatok) 2 személyes szobák vannak, 4.000 Ft/F/éj áron, tehát elvileg szálláslehetség az adott.

Aki tudja, 9.30-ra idzítse az érkezést.

Kentaur és én elfinanszírozzuk a rendezvénnyel kapcsolatos  költségeket így kérek mindenkit hogy elre láthatólag néhány 100Ft környéki hozzájárulással számoljon.

Aki mindezt elolvasta és még nem rettent el a rá váró örömöktl és jókedvtl azzal hamarosan találkozunk !!!

Nos ki tart velünk ? :-)

Addig is kellemes dugó mozgást nagy nyomatékkal :

Farkas Gy.

2009 © Minden jog fentartva