CX/GL Te és Motorod
-
- Kapcsolat:
580.
Felvarró előrendelés A-tipus (webcím nélkül). Ára kb 1000-1500 Ft/db
Maclas 4 db
Moli 2 db
Pali 2db
Lichtenberger 3db
Dkálmán 3db
Miki650 2 db
VGabor 2db
Tóth Zoli 1db
Zvolenszki Zoli 1db
Palya 2db
klb 1db
Scheibli Ferenc 2 db
K.Csaba 1db
Maclas 4 db
Moli 2 db
Pali 2db
Lichtenberger 3db
Dkálmán 3db
Miki650 2 db
VGabor 2db
Tóth Zoli 1db
Zvolenszki Zoli 1db
Palya 2db
klb 1db
Scheibli Ferenc 2 db
K.Csaba 1db
- Pali
- Kapcsolat:
581
580-ra!
Szia Csaba, sajnos az első rendelésnél 25 db-ot rendeltünk és te a 26-ik vagy, természetesen neked is fog jutni felvarró mert rendelünk még csak esetleg egy kicsit később. De megpróbálok beszélni ma felvarróssal hogy csináljon még most egy párat.Az első rendelésünk már készül elvileg vasárnapra kész lesz.
Aki szeretne felvarrót jelezze a szokásos módon csináltatunk még!
Szia Csaba, sajnos az első rendelésnél 25 db-ot rendeltünk és te a 26-ik vagy, természetesen neked is fog jutni felvarró mert rendelünk még csak esetleg egy kicsit később. De megpróbálok beszélni ma felvarróssal hogy csináljon még most egy párat.Az első rendelésünk már készül elvileg vasárnapra kész lesz.
Aki szeretne felvarrót jelezze a szokásos módon csináltatunk még!
-
- Kapcsolat:
585.
584.-re
Köszönöm Miki, nagyon nemes a felajánlásod, de ha nem sértelek meg nem élnék vele. Sajnos a tavasz még odébb van, így várni én is tudok türelemmel.
Mégegyszer köszi, és további szép napot! K.Csaba
Köszönöm Miki, nagyon nemes a felajánlásod, de ha nem sértelek meg nem élnék vele. Sajnos a tavasz még odébb van, így várni én is tudok türelemmel.
Mégegyszer köszi, és további szép napot! K.Csaba
- Pali
- Kapcsolat:
586
Sziasztok!
Ma beszéltem a felvarróssal és sikerült módosítanom az első rendelésünket 25-ről 30-ra, így mindenki megkaphatja a magájét.
Kösz Miki a felajánlásodat, nemhiába: "Illa berek nádak erek a motorosok jó emberek"
Ma beszéltem a felvarróssal és sikerült módosítanom az első rendelésünket 25-ről 30-ra, így mindenki megkaphatja a magájét.

Kösz Miki a felajánlásodat, nemhiába: "Illa berek nádak erek a motorosok jó emberek"