Sziasztok.
Először is bocsi azért is, hogy csak most írok, de fél órája értem haza Forresztől, előtte meg mindenfele Pesten kocsikáltam a blokkal, hogy legyen már azzal is valami.
a baj, hogy igy hirtelen minden összecsapott felettem és ez már túl sok.
Molli és Győző, nektek külön köszönet. Ez a csapat szellem

, adódik egy probléma és mindig van aki ráugrik. Köszönöm

.
Van bennem egy fajta büszkeség, ami mindig arra törtet, hogy saját erőből oldjam meg a problémáimat. Persze néha engedni kellene...
A d.e. még eléggé kilátástalan volt minden, de ma elég sok minden megoldódott.
először is a hengerem gyalázatosan nézet ki ezt Moli te láttad is. Sajna nem csináltam képet. A szaki egyből rávágta
ez vizet kapott
Szerencsére sikerült honolni, meg a dugókat is felesztergálták és már rajta a zsír új gyűrűk. Az összes tömítés is elkészült, 2 órát ültem a műhelybe csak legyen meg, a szemem láttára készültek. A hengerfej is katasztrófa, A 2 szelep fölötti félhold rész az nem csk korom hanem kráteres beégések vagy víz okozta károk. hát innen a füst...
, de az van másik. Holnap kiderül jó lesz e. Még mindig húsos ládába a gép. Pali gépét csinálta Forreszt ami csúszott egy napod, de szemtanúja voltam és örömmel újságolom, össze állt és szép a hangja is.
Holnap elkezd az enyém is felépülni, így ezt látva kezdenek a délelőtti sötét felhők foszladozni.
hát igy áll a vas ma 2012.06.20 azaz már 21. Csütörtök hajnalán:
Még 4 nap van...Ezek e képek egy 2300 kmes túra előtt nem túl biztatóak(számomra, de minden hitem a mesterbe).
Semmi képen nem szettném ha miattam valaki nyaralása füstbe menne. ennek a túrának a mentora, kitalálja és vezetője nem én vagyok, én csak a szerény helyismeretem miatt lettem kinevezve, de tudom és bízok ha bármi adódik, nélkülem is teljes lesz és nyugodtan útnak indulhattok.
mégy egyszer köszönöm Moli és amint reménysugár felcsillan azonnal tatabányán vagyok. Csak a kereket, vagy inkább kész motorral menjek (ha szombatra össze áll) ?