Köszönöm a remek 7 végét Bakajoe, családja és a polgármester úrnak . Minden remek volt, a kaja is!
Remélem hamarosan találkozunk és akkor én is 2 keréken gurulok.
Várjuk a képeket a picasan. Előre is kösz.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
köszönöm a hétvégét én is BakaJónak és családjának.
5 óra felé én is hazaértem. kb az utolsó 50 km esőben, de ahogy megálltam itthon kisütött a nap.
volt egy kisebb ütközéses baleset is a kár: törött fékkar és irányjelző egy lehorzsolt orr és egy elhajlott kormány.
részletek a http://www.zvolizolielbambultésbelecsúszottnagytibibe.com-on
Sziasztok!
Köszönöm a remek hétvégét bakajoe-nak és családjának.
Ma én is hazaértem és még az esőt is sikerült elkerülnöm tegnap és ma is. De azért egy kuplungbovden szakadást nekem is sikerült begyűjtenem.
Én is nagyon köszönöm BakaJónak és családjának ezt a klassz hétvégét, meg a vacsit amire vendégül láttak minket. A szállás is remek volt, Zzolinak, még kb.:30 nm2-es egy ágyas lakosztály is jutott! A másik szálláson tanyázó cx-es barátunk ... szóval cx-es barátunk, már nem volt ilyen szerencsés, mert másnap reggel, kétlábú kotkodáló szárnyas pulikutyáról és emberformájú kacsákról számolt be. Reméljük, azóta sokat javult az állapota, bár mostanában a motorját próbálja az elefánttal összeházasítani.....moli
na és mi lenne akkor ha még innék is?!
Mert most csak a körül vevő alkohol ittas márkatársaim enyhén szalonspicces lehelete kábít ami mellesleg szintén nem annyira szonda képes … de akkor is pulicsirke és futó kacsa márpedig igen is létezik !!
Kálmán, gyere szólj már te is valamit!