CX/GL Te és Motorod
- Pali
- Kapcsolat:
Re: CX/GL Te és Motorod
Bocsi 730-ra (már nem tudom követni)
-
- Kapcsolat:
- forrest99
- Kapcsolat:
736
719, 720, 729-re
Egy komolyabb az ilyet tud, illetve a kicsi is tudja csak sajnos a karbi nem fér bele.
http://www.youtube.com/watch?v=Lk5JEgPH ... r_embedded
A küllős kerekes mókáról rakok be majd képeket.
Pali,
hétfőn kedden hozom el a centírozótól a CB kerekeit, előtte berakom a CX-be, hogy hogy mutat. Aztán összerakom a CB-t, mert nem bírom nézni, hogy darabokban van
Ha gondolod gyere el megvizuálni.
Egy komolyabb az ilyet tud, illetve a kicsi is tudja csak sajnos a karbi nem fér bele.
http://www.youtube.com/watch?v=Lk5JEgPH ... r_embedded
A küllős kerekes mókáról rakok be majd képeket.
Pali,
hétfőn kedden hozom el a centírozótól a CB kerekeit, előtte berakom a CX-be, hogy hogy mutat. Aztán összerakom a CB-t, mert nem bírom nézni, hogy darabokban van

Ha gondolod gyere el megvizuálni.
-
- Kapcsolat:
738.
728-ra
Igen Pali, de fedje homály az 'opció' tulajdonosának a nevét...,de azért megnézheted 1-2 héten belül - élőben is!
üdv
kentaur
Honda CX 500 (Güllepumpe) Gespann / Seitenwagen
Listen: Beobachtungsliste
21 / EUR 755,00 Beendet
- Németo ban maradt!
Igen Pali, de fedje homály az 'opció' tulajdonosának a nevét...,de azért megnézheted 1-2 héten belül - élőben is!
üdv
kentaur
Honda CX 500 (Güllepumpe) Gespann / Seitenwagen
Listen: Beobachtungsliste
21 / EUR 755,00 Beendet

-
- Kapcsolat:
739
Sziasztok!
Tavaly ősszel vettem egy CX500-at Németországban.A télen az utolsó csavarig szétszereltem és mindenét teljesen felújítottam,most olyan mint mikor elhagyta a futószalagot.Vagy legalábbis majdnem.
Most voltam vele muzeális minősítésen és a közlekedési felügyeletnél műszakin,ha minden jól megy péntekre már lesz is OT-s rendszám rajta.Csak a napsütés hiányzik már
végre!!!Remélem lesz alkalom pár közös túrára.
Üdv mindenkinek.
Tavaly ősszel vettem egy CX500-at Németországban.A télen az utolsó csavarig szétszereltem és mindenét teljesen felújítottam,most olyan mint mikor elhagyta a futószalagot.Vagy legalábbis majdnem.

Üdv mindenkinek.