1065-re, igen láttam őket,igaz először csak a számomra mesés hangra lettem figyelmes, de akkor még csak tippeltem,majd hamarosan feltűnt a gazdi is a kedves utasával a gyönyörűségen...mellettünk álltak meg, ők nem tudom,hogy láttak e, gondolom,ha a mocit minden percben szemmel tartották akkor igen,mert kb fél óráig mozdulni sem akartam mellőle

)) Körbe-körbe jártam és csak néztem

CX volt,de nem C-s,hanem az a magasabb fajta,mint a kentaur zöld tankfestettje kb...Bocs, de őket annyira nem figyeltem, a motorról le sem tudtam venni a szemem, mire odaballagtam szemügyre venni,bementek egy fagyizóba

De ha jól láttam, egy fiatal 30-as hosszúhajú férfi volt a tulaja:) jah és fehérre voltak kifestve aprólékos munkával a gumijain a feliratok , elöl a teleszkópon gumivédő volt-nem tudom mi a neve:) Elöl nem volt rajta a honda felirat, és a tankon is nem a szokványos szárnyas jellel volt ráírva,hogy honda hanem simán...olyasmi volt kinézetre,mint Kentaur mostani képe, de mégjobban hasonlított a Mihalkovics Miklós járgányához. Kerestem rajta a kis táblácskát,hogy melyik évjáratú,de nem találtam meg.
Egyéb kérdés?

)