Sziasztok!
Győző!
Az előző hozzászólásodhoz: én sem nagyon akarok politizálni (főleg, mert nem értek hozzá).
De ma reggel, zuhanyzás közben (igen, olyankor ráér az agyam) elgondolkodtam rajta, hogy 30 évvel ezelőtt tény, hogy szerényebb volt az életszínvonal (átlagosan!), de a létbiztonság a maihoz képest összehasonlíthatatlanul jobb volt...
Vagy ha megnézted a filmet, mit mondott az öreg: mindenképpen a SZAKMÁJÁBAN fog elhelyezkedni. Na, ha most lenne egy ilyen gyárfelszámolás, mit mondanának az emberek?! Nem szeretném élőben is kipróbálni, de azt hiszem, mindannyian tudjuk, hogy mi lenne a fő különbség: akkoribam KMK-s volt, akinek nem volt munkája, most meg lassan az lesz a szokatlan, ha valakinek biztos megélhetést adó, szakmailag is "méltányos" munka jut.
Mindezek tetejébe ajánlom nektek a "Pénz mint adósság" c. művet, a youtube-on megtaláljátok, kipihenten üljetek neki megnézni!
Ja, és mégvalami: tényleg SZEBB jövő kéne mindenkinek, nem egyéb. Nem kolbászkerítés, hanem lehetőség (egy tisztességes élethez), amit ma sokak meg sem kapnak.
Na, hogy valami szóljon a motorozásról is:
Tudjátok, már írtam róla: néha pusztán nézni is jólesik...

Üdv.
Pesta