1513-ra:
Győző!
Belenéztem az általad belinkeld youtube-os videókba, bár bevallom nem néztem mindet végig, mert nem volt felesleges másfél órám erre az életemből.
A legjobban az tetszett hogy utána megnéztem a telefonomban a számod, ami így kezdődik: +36 70......
Na ekkor röhögtem a legnagyobbat.
Viszont szeretném felhívni valamire a figyelmedet:
A te hozzászólásod sorszáma
1513!
A 15-ös szám jelentése:
A 15-ös a "varázsló" száma, ez különleges írói tehetséget, művészi hajlamot, muzikalitást, kiváló szónoki képességet kölcsönöz.
E szám mély ezoterikus jelentéssel bír, az összes szám közül a legszerencsésebb, képes boldoggá tenni környezetét, örömet szerezni másoknak,
világosságot teremt a sötétben, feltéve ha e szám mágikus és szerencsés vibrálását nem használja fel önző célokra.
A 15-ös vibrációja speciális természetfölötti erőre és könnyű pénzszerzésre hajlamosít.
A 13-as szám jelentése:
A 13-as a
felfordulás és a pusztulás száma. Régente egy olyan "csontváz" vagy
"halál" képével ábrázolták, aki
kezében a kaszával egy zöld mezőben levágott fejek között kaszabol, de a fejek helyett mindig újabb fejek jelennek meg. Tehát, ha a 13-as vibrálásában lévő személy nem megfelelően alkalmazkodik, könnyen veszélybe kerülhet, de felkészültséggel a negatív hatásokat csökkentheti, kikerülheti.
A sorszám 1513!
Ha összeadjuk az első számot a másodikkal: 1+5=6
Ha összeadjuk a második számot a harmadikkal: 5+1=6
És végül az utolsó számot összeadjuk önmagával: 3+3=6
Ha a három eredményt egymás után írjuk a végeredmény: 666 A sátán száma!!!
Na ehhez mit szólsz!