CX/GL Te és Motorod
- Biker
- Kapcsolat:
Re: CX/GL Te és Motorod
2837-re
a könyv azt irja a kompresszio viszony 10:1-hez nem azt jelenti 10bar.kell mérned.
a 7 bar. teljesen jó érték.
a könyv azt irja a kompresszio viszony 10:1-hez nem azt jelenti 10bar.kell mérned.
a 7 bar. teljesen jó érték.
-
- Kapcsolat:
2841
Köszönöm a hozzászólásokat
úgy látom a vélemények sem egyformák! Az a 14-es érték kicsit soknak tűnik, de Te értesz hozzá! Attól messze vagyok! 

Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!
- Pali
- Kapcsolat:
2842
2841-re:
Ha van egy kis időd ezt olvasd el:
http://www.injektor.hu/index.jsp?id=2&main=118&akt=
Igaz hogy alapvetően autókról hoznak fel benne példákat, de ebben a témában ennek nincs jelentősége.
Ha nagyon bele akarsz merülni a témába van egy kb. 1500 oldalas könyvem a belsőégésű motorok tervezéséről és működéséről szivesen kölcsönadom
.
De szerintem nyugottan halgass a Molira kb. 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik.
Ha van egy kis időd ezt olvasd el:
http://www.injektor.hu/index.jsp?id=2&main=118&akt=
Igaz hogy alapvetően autókról hoznak fel benne példákat, de ebben a témában ennek nincs jelentősége.
Ha nagyon bele akarsz merülni a témába van egy kb. 1500 oldalas könyvem a belsőégésű motorok tervezéséről és működéséről szivesen kölcsönadom

De szerintem nyugottan halgass a Molira kb. 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik.
- fgyozo
- Kapcsolat:
2843
2837-re
én is mértem már kompressziót V.Ferivel és Öregkis -nél, mind két esetben 10körüli értéket mértünk.
DE hogy mi volt a mértékenység????? na ezt nem tudom ... hogy 10mi?
én is mértem már kompressziót V.Ferivel és Öregkis -nél, mind két esetben 10körüli értéket mértünk.
DE hogy mi volt a mértékenység????? na ezt nem tudom ... hogy 10mi?
Kellemes dugó_mozgást, a párban 

- fgyozo
- Kapcsolat:
- Oszy
- Kapcsolat:
2847
..46-ra jaja 
..45-re Picit tévedtél, most északon Csehbe vagyok kocsmatúrán, ja nem melózni, kocsma csak este
Esetleg innen valakinek valami. Brno-ba v.ok Szerdáig, tudjátok ahol a nagy moto-gp is.
Egyszer el kéne jönnünk egy ilyen GP-re, nem? Jó a sör és olcsó már ezért is

..45-re Picit tévedtél, most északon Csehbe vagyok kocsmatúrán, ja nem melózni, kocsma csak este

Esetleg innen valakinek valami. Brno-ba v.ok Szerdáig, tudjátok ahol a nagy moto-gp is.
Egyszer el kéne jönnünk egy ilyen GP-re, nem? Jó a sör és olcsó már ezért is

A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.