Sziasztok!
Végre sikerült bejutnom a fórumra,ezúttal is köszönöm!
Klock János vagyok és az öreg Hondák megszállottja.Eddig főleg CB-ket nyúztam és bütyköltem, de tavaly májusban Balatonszőlősön megismertem a fospumpás brigád egy pár tagját és nem tagadom hogy megkedveltem mind a jó társaságot,mind pedig a CX-eket. Faterom is ott volt egy öreg BMW-vel, és nagyon megtetszett neki Egér CX500C-je.
Aztán októberben voltunk Mannheimben a börtén, és ott bukkantunk egy Custom-ra ami elég jó állapotban volt csak nem ment de azért megalkudtunk rá 380 euróban és örültünk mint az ovisok. Közben jártuk a sorokat mivel volt még hely a teherautón, és akkor botlottunk bele egy fehér lepukkant rozsdás Eurosportba.... _Mivel nekem ez tetszik a legjobban a CXek közül, egyből fűztem a fatert hogy nézzük meg. Ha jól emlékszem 300 eurora tartotta a gyerek és mivel pénzem sajna nekem már nem volt meg nem is akartunk nagyon 220 kiló nyűgöt , így tehát jó magyar módra bekináltunk érte százat, lesz ami lesz. Végülis 140 euroért (!) sikerült elhozni ami kb.40000 Ft.
Kicsit elébe megyek a történetnek azzal hogy ez az a motor amit Forrest barátunk fullosra restaurált!
Naszóval otthon kiderült hogy a Custom, beindul és működik viszont kicsi a faternak, igy a nagybátyámé lett. Aztán A Fater kitalálta hogy az Eurosportot vigyük el Forresthez hogy tegye rendbe, ami a lepukkant állapotot és a megszorult blokkot figyelembe véve elég reménytelennek tűnt de most már azt mondom hogy nagyon jó döntés volt.
Azt hiszem korábban Forrest tett már ki képet a gépről, de nem tudtam és tudnék róla olyan képet csinálni ami visszaadja azt hogy a valóságban hogyan néz ki.
kb. 2 hete van itt nálam de még mindig lejárkálok csak úgy, megnézni....
És ezúton szeretném mégegyszer megköszönni Forrest-nek és Zsoltinak a festőnek a gyönyörű és minőségi precíz munkáért!
Faterom sajnos még nem látta,mivel a restaurálás közben kitaláltam hogy mivel ilyen gyorsan elkészült ezért meglepetésként születésnapjára megpróbálom levizsgáztatni a nevére ami ápr 10.
Azt tudja hogy folyik a felújítás, de úgy tudja hogy még közel sincs kész(krómozás fényezés stb.)
A múzeális vizsga meglett 11.én, műszakira pedig jövő hétfőn viszem. Szerintem össze fog jönni a rendszám...
Egy biztos hogy ha meglátja akkor vagy besír vagy összecsinálja magát.....
Lehet hogy inkább megtartom magamnak és megkímélem az öreget egy ilyen komoly megrázkódtatástól......

A Loctite tömítőpasztázás olyan mint az önkielégítés... Mindenki tagadja mégis mindenki csinálja.