CX/GL Te és Motorod

Válasz küldése
moli
Kapcsolat:

2887

Hozzászólás Szerző: moli » 2013.03.19., kedd 20:46

2882-re!
Szia Cimby!
Üdvözöllek! Örömmel látom, hogy nem is lakunk túl messze/35/ egymástól, így talán együtt is gurulhatnánk pl.: akárhová, vagy Pusztavacsra a cx-es találkozóra. Pusztavacs-tudod-, még arról is híres, hogy Fgyőző barátunknak 15 évre előre elkészítették a motor szépségversenyen elért eredményéért járó emléktárgyakat :D

Erdei Fecó!
Kérlek jelezd valami módon, ha megkaptad a múlt hét szerdán feladott csomagot. Csak nem rostokol még mindig valahol a hó alatt a postás autóval együtt amibe beletették!moli

Janki
Kapcsolat:

Re: CX/GL Te és Motorod

Hozzászólás Szerző: Janki » 2013.03.20., szer. 00:29

Sziasztok!
Végre sikerült bejutnom a fórumra,ezúttal is köszönöm!
Klock János vagyok és az öreg Hondák megszállottja.Eddig főleg CB-ket nyúztam és bütyköltem, de tavaly májusban Balatonszőlősön megismertem a fospumpás brigád egy pár tagját és nem tagadom hogy megkedveltem mind a jó társaságot,mind pedig a CX-eket. Faterom is ott volt egy öreg BMW-vel, és nagyon megtetszett neki Egér CX500C-je.
Aztán októberben voltunk Mannheimben a börtén, és ott bukkantunk egy Custom-ra ami elég jó állapotban volt csak nem ment de azért megalkudtunk rá 380 euróban és örültünk mint az ovisok. Közben jártuk a sorokat mivel volt még hely a teherautón, és akkor botlottunk bele egy fehér lepukkant rozsdás Eurosportba.... _Mivel nekem ez tetszik a legjobban a CXek közül, egyből fűztem a fatert hogy nézzük meg. Ha jól emlékszem 300 eurora tartotta a gyerek és mivel pénzem sajna nekem már nem volt meg nem is akartunk nagyon 220 kiló nyűgöt , így tehát jó magyar módra bekináltunk érte százat, lesz ami lesz. Végülis 140 euroért (!) sikerült elhozni ami kb.40000 Ft.
Kicsit elébe megyek a történetnek azzal hogy ez az a motor amit Forrest barátunk fullosra restaurált!
Naszóval otthon kiderült hogy a Custom, beindul és működik viszont kicsi a faternak, igy a nagybátyámé lett. Aztán A Fater kitalálta hogy az Eurosportot vigyük el Forresthez hogy tegye rendbe, ami a lepukkant állapotot és a megszorult blokkot figyelembe véve elég reménytelennek tűnt de most már azt mondom hogy nagyon jó döntés volt.
Azt hiszem korábban Forrest tett már ki képet a gépről, de nem tudtam és tudnék róla olyan képet csinálni ami visszaadja azt hogy a valóságban hogyan néz ki.
kb. 2 hete van itt nálam de még mindig lejárkálok csak úgy, megnézni....
És ezúton szeretném mégegyszer megköszönni Forrest-nek és Zsoltinak a festőnek a gyönyörű és minőségi precíz munkáért!
Faterom sajnos még nem látta,mivel a restaurálás közben kitaláltam hogy mivel ilyen gyorsan elkészült ezért meglepetésként születésnapjára megpróbálom levizsgáztatni a nevére ami ápr 10.
Azt tudja hogy folyik a felújítás, de úgy tudja hogy még közel sincs kész(krómozás fényezés stb.)
A múzeális vizsga meglett 11.én, műszakira pedig jövő hétfőn viszem. Szerintem össze fog jönni a rendszám...
Egy biztos hogy ha meglátja akkor vagy besír vagy összecsinálja magát.....
Lehet hogy inkább megtartom magamnak és megkímélem az öreget egy ilyen komoly megrázkódtatástól...... ;)
A Loctite tömítőpasztázás olyan mint az önkielégítés... Mindenki tagadja mégis mindenki csinálja.

fgyozo
Kapcsolat:

2888

Hozzászólás Szerző: fgyozo » 2013.03.20., szer. 13:19

2887-re
Moli, jó lenne ha nem fikáznád le a mocimat... mi az h 15 évre előre? mert És mi lesz a 16. évben? :- )
Kellemes dugó_mozgást, a párban :roll:

fgyozo
Kapcsolat:

2889

Hozzászólás Szerző: fgyozo » 2013.03.20., szer. 13:30

Szerző: Janki » Tegnap, 22:29 - re

Szia Janki!
Mindenek előtt üdvözöllek közöttünk !
Igen, emlékszem, én is ott voltam azon a túrán meg forrest is de attól még a túra jó volt :- )
Emlékszem rád és a faterodra is meg az öreg BMW-re … szóval nem személytelen az üdvözlésem, tényleg örülök.
Forrest jóvoltából Láttuk a képeket az Eurosport -ról, nem szívesen mondom de ez a forrest gyerek tényleg nagyot alkotott és gyönyörűen megcsinálta …nyilván a saját szépségét adta bele és ő ezért maradt olyan randa :- )
Na mind1 is, átérzem az örömöd amikor azt írod : kb. 2 hete van itt nálam de még mindig lejárkálok csak úgy, megnézni.... – szóval mi is ezt tettük volna, már meg is szerveztük h megyünk, bor, pálinka, soför készen állt csak hát valaki elvitte a motort:- )
Úgy h már várjuk h ismét találkozzunk és mutasd meg élőben:- )
A kedves papát meg hát igen, kímélni kell :- )

Oszy
Kapcsolat:

2890

Hozzászólás Szerző: Oszy » 2013.03.20., szer. 13:47

Szia Janki,

Isten hozott!

Tudod majd "szomszédok" vagyunk azaz egy "faluba" lakunk :lol: így valamikor zaklatnálak, hogy mutasd meg a vasat. Szép szép a kép de én 3D-be akarom látni azaz 4-be mert hallani is akarom. Köszi!
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.

fgyozo
Kapcsolat:

2891

Hozzászólás Szerző: fgyozo » 2013.03.20., szer. 15:12

2890-re
nem 5D -ben? mert hogy még haza is akarsz vele menni :- )

kentaur
Kapcsolat:

2892.

Hozzászólás Szerző: kentaur » 2013.03.20., szer. 20:12

:idea: ..egy kis összehasonlítási alap :arrow:

http://www.hasznaltauto.hu/motor/moto_g ... on-6697248

2888-ra

:arrow: ...,amikor a gondolat teremtő erejű lesz.. :!:

Őszinte elismerésem Mindnyájatoknak, akik a projektben részt vettek :arrow: külön elismerésem a szándékodért Jani :!: :D :!:

uff

moli
Kapcsolat:

2893

Hozzászólás Szerző: moli » 2013.03.20., szer. 20:53

2892-re!
Hú Kentaur, nagyon szép motort találtál, baromi jól néz ki!!!
2888-ra!
Győző!
A 16. évben, már a szavazatok fognak dönteni! :D moli

erdeifeco
Kapcsolat:

2887-re

Hozzászólás Szerző: erdeifeco » 2013.03.20., szer. 23:13

Kedves moli!Nagyon köszönöm,a csomagot megkaptam.Már megmutattam Lujzának is,hogy milyen kis helyre háttámlája lesz.Most már csak egy kis jó időt várnék,amikor felszerelhetem rá.Ahogy nézegettem le veszem a nyerget,belekukkantok a légszűrőbe,visszaszereléskor már megy föl a háttámla is.Az a fránya első sárvédő csak bántja a szememet,nincs valakinek eladó első sárvédője cx500c-re? :roll: Ha nem sikerül másik sárvédő,kiötlöttem,hogy teszek oda egy táblácskát-mint régen az első rendszámok-és ráírom hogy cx 500c. :idea: Jó időt szeretnék!Na lécci lécci.... :lol:

Janki
Kapcsolat:

Re: CX/GL Te és Motorod

Hozzászólás Szerző: Janki » 2013.03.20., szer. 23:54

Oszy,Győző!
Mindenképpen fogjátok látni hamarosan,mielőtt koszos lesz mert nem csak dísznek tartjuk, ha van időtök bármikor megnézhetitek, de gurulni csak áprilisban fog ha a fater átvette. Pusztavacsra is szeretnék elmenni,Forrest-nek is megigértem. Ezenkívül szeretnék összehozni egy bulit megint Szőlősre is!
Oszy,tudom hogy nem jött össze de azért köszönöm így utólag mert majdnem "közös hüvelyünk" lett....mindenki értse ahogy akarja :D
Pali neked is köszönöm a segítséget,végülis a te blokkod lett a befutó...
megpróbálok felrakni képeket Hófehérkéről előtte és utána.
Apropó volt rajta két doboz csomagtartóval, ha valakit érdekel akkor még megvan, nem akartuk rajtahagyni az eredetiség miatt,pedig hasznos dolog.
Csatolmányok
(002) (002) IMG_0181.jpg
(001) (001) IMG_0205.jpg
(003) (003) IMG_4928.jpg
A Loctite tömítőpasztázás olyan mint az önkielégítés... Mindenki tagadja mégis mindenki csinálja.

Válasz küldése