Sziasztok!
Találtam a munkahelyem közelében egy céget, aki hímzéssel is foglalkozik, és megmutattam a korábban Pali által készíttetett igényes, és jól bevált felvarrót. Azt mondták tudnának ugyan olyat készíteni, van valami profi gépük.
30db esetén előreláthatólag 1100Ft/db lenne a beszerzési ára. Ez lenne a minimum, mert ennél kevesebb lényegesen többe kerülne. 60db esetén az ár még kedvezőbb lehetne.
Arra gondoltam, hogy ezt pólóra is fel lehetne hímeztetni. A logó 10.5 cm átmérőjű.
Ami a pólóra kerülne azon nem lenne piros karika, és a sast fehér cérnával kérnénk, mert az ezüst keményebb és szerintem szúrós lenne.
A korábbi pólónkon a logó vagy 25cm-es volt. Vasalhatós matricával készült, Szeghalmon, tőlem kb 150km.
A minőséggel, árral nem volt semmi probléma, csak tőlem elég messze van, a logisztika, és utórendelés macerás volt. Ezért keresem a helyi megoldást. A dekorációs ismerősöm nem vállalta, nem tartja jó megoldásnak ezt a marticát, hiába mondtam nekünk bevált.
A szitázás a több szín miatt és a kis példányszm miatt gazdaságtalan, néhány db-os utórendelés esélytelen.
Így ez a hímezés jó és tartós, valamint megoldás lehetne a kistételű utórendelésre is.
A közepes minőségű kereknyakú vékonyabb fekete póló ára kb 1100Ft/db, a vastagabb 2-300Ft-tal drágább.
Első lépésben 30db felvarrót készíttetnék, melyet FGyőző és K.Lacitól lehe majd beszerezni, valamint 1-2db mintát a pólóból, hogy lássuk milyen lesz.
Utánna indítanánk egy jelentkezési listát ami alapján fel lehetne mérni az igényeket. Így a Pusztavacsi találkozóra elkészülhetnének az új pólók.
A vasalható verzióról nem mondtam le, keresem a megoldást.
A pólók árát pontosítani fogom. Valamint az utánrenelés 1-2db-os árrát is megérdeklődöm.
Örülnék, ha visszajeleznétek, hogy melyik póló verzióra milyen arányú igény lenne.
A felvarrót szebben is feltűzhettem volna, egy fekete pólóra, a végleges verzión piros karika nélkül, esetleg Magyaroszág nélkül, vizszintesen lenne, csak az arányok miatt tettem fel ezt a képet..