Este szetutottem egy pipat ami ellenallast merve 0-at mutatott (tehat szakadas volt benne). Probaltam megpucevalni, de ugy osze volt rohadva, hogy az ellenallast sem tudtam kiszedni belole.
Holnap rakok fel kepeket a belso kontakt problemakrol, amit sajnos pucolassal, ellenallas cserevel nem lehet orvosolni.
Mindenesetre koszonjuk Gyozonek a szemlelteto pipa kozkincse bocsatasaert Igen, ez az volt amit ma hoztam el toled kolcsonbe de nyugi nem ezt adom vissza
Sziasztok!
Cimbynek a közelmúltban beállt a hátsó központi rugóstagja, ezzel merevvázassá vált a moci hátsó fele, ami nem is annyira jó ezeken az utakon. Az alkatrész/rugóstaghoz/ beszerzése és a javítás igénybe vett másfél hetet ami szezonban megintcsak nem jó.Az otthon fellelt szintén rossz rugóstagot is megcsináltam, így ha valakinek beáll, azonnalra van. Íbéjjes vásárlás esetén 30000+ és vársz ráegy hetet. Az én cuccom 8500 ft alkatrészköltség, + kérem a Te rugódat, hogy azt is meg tudjam csinálni. A javítás,(azé el lehet szöszölni vele pár órát)meg a cseréje ingyen van!moli
Segítséget kérek, egy nagyon jó barátomnak lenne szüksége CX500-hoz - 1 db oldaldekli emblémára,
- krómozott lámpakeretre,
- jobboldali szektorkapcsolóra.
Akinek van elfekvő azt kérem jelezze !