Kemény Laci épp tegnap szólt, hogy ismét eltelt 2 év és ismét fizetni kell a CX-GL.HU domain névért.
Ugye amit legutóbb fizettünk az az oldalhoz tartozó tárhely költsége volt.
Most a domain -ről beszélünk.
Ennek a költségét teljes összegben bevállalom hisz ezt a nevet én vettem meg.
Ám Laci jelezte, mint alapító TAG, hogy ettől függetlenül átvállalja az összeg felét.
Ez úton ismét köszönöm neki.
Mind ezt most csak azért írtam meg, mert úgy gondolom, hogy amíg ez a szellemiség jelen lesz közöttünk, addig igen, leszünk :- )
Idő közben változhat a motor ám az a kötelék, az a viszonyulás amivel a HONDA CX - GL össze hozott minket reményeim szerit megmarad.
Na és Oszy, az a disznó aki még Erdélybe sem jön, szóval félő, hogy most valami mást kell majd kitalálni, mivel reményink szerint most, 2020.07.10-én (pénteken) elindulunk közösen szépséges Erdély országba

Nem tudom, hogy ez hogyan jutott Oszy fülébe, hogy tudta meg – lehet h én hívtam fel ? – de úgy fest hogy most jön, ráadásul példás mértékű igyekezettel egy csomó fáradságot fektetett az útvonal szervezésbe, hogy a túra jó legyen.
Tényleg, Pesta nem jössz?
Vagy még valaki?
Igen Zpityu, emlékszem és azóta is többször jutott eszembe, hogy milyen jó is volt és milyen szívesen elmennék ismét oda Jósvára.
Vagy hol is voltunk?
Megvan még az az ital gyűjtemény?
Mert hát azóta már néhány évet az is öregedett:-)
Na oda pl. TUTTTTTI h a CX-el mennék.