CX/GL Te és Motorod
-
- Kapcsolat:
Re: CX/GL Te és Motorod
7290-re Szia fgyozo! Mióta megvettem a Hondát azóta küzdök a hidegindítással, ez abban nyilvánult meg hogy teljesen ráhúzott szivatóval az egyik henger indult be keservesen, a baloldaliban tiszta benzin volt a gyertya meg a henger is tele volt. Levettem a karburátorokat szétszedtem de nemigazán volt benne piszok, az oldalán a kis kerek membránt kicseréltem, összeraktam de nem lett jobb. Újból leszedtem a karbikat, és az úszóház alján lévő túlfolyócsonkokra ráhúztam egy vékony átlátszó benzincsövet és a leeresztőcsavart kicsavartam és megtápláltam a karburátort egy ejtőtartályról. a benzincsövet hozzászorítottam a karburátor oldalához és szépen a közlekedőedény elvén beállt a szint a z úszóház felső síkjától lejjebb úgy 2,5mm-re. Ezt megismételtem a balos karburátornál is és ott fentebb volt kb ugyanannyival ami pont elég hogy azonnal túldúsuljon induláskor. Tűszelepcsere, és beállt a szint, és utána indult mindkét henger, és szépen kifehéredtek a gyertyák is a próbaút után. Azóta nincs elzárva az üzemanygcsap sem. Most a jobboldali teleszkóp szimmerigje engedett el úgyhogy elsőteleszkóp javítás következik.