Alkatrész
- papa
- Kapcsolat:
Re: Alkatrész
Sziasztok!
Hol lehet kapni CX500-s hengerfejtömítést évj.78, 50lovas. a nagy vasnál kerestem se nincs náluk.
Tud valaki beszerzési forrást, az egyik itteni srácnak kellene, most vet motort és elszállt a tömítése.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Hol lehet kapni CX500-s hengerfejtömítést évj.78, 50lovas. a nagy vasnál kerestem se nincs náluk.
Tud valaki beszerzési forrást, az egyik itteni srácnak kellene, most vet motort és elszállt a tömítése.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Amit ma meg tehetsz, ne halazd holnapra, mert nem-biztos hogy megéred.
- Oszy
- Kapcsolat:
Forrest, dobd ide az ebayes linket ahol a tomitest kapni.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Kapcsolat:
Örömmel jelenthetem be, hogy az új karburátor és légszűrővel való egy hetes küzdelmem, után a motor beindult.
Itt hallható:
https://youtu.be/Qc3LhUFGVZk
Van egy fémes zörej a motorblokk jobb oldalából, ami ezelőtt is megvolt már. Indításnál a vidón nem hallatszik, aztán rákezd kerepelni. Ha bemelegszik a motor, vagy ha kicsit felpörgetem akkor utána gyakran megszűnik ahogy a videón is hallható a végén megint elhallgat. De alapjáraton ha elindítom mindig ott van.
Van tippetek mi kehet? A láncfeszítés automatikus ezen a GL500-on.
Itt hallható:
https://youtu.be/Qc3LhUFGVZk
Van egy fémes zörej a motorblokk jobb oldalából, ami ezelőtt is megvolt már. Indításnál a vidón nem hallatszik, aztán rákezd kerepelni. Ha bemelegszik a motor, vagy ha kicsit felpörgetem akkor utána gyakran megszűnik ahogy a videón is hallható a végén megint elhallgat. De alapjáraton ha elindítom mindig ott van.
Van tippetek mi kehet? A láncfeszítés automatikus ezen a GL500-on.
- Oszy
- Kapcsolat:
Szia Gory,
Szelepek beallitva? Himba rendben volt nem lötyög, kopott? Elobb kezd a szelephezaggal.
Szelepek beallitva? Himba rendben volt nem lötyög, kopott? Elobb kezd a szelephezaggal.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Kapcsolat:
Még nem szedtem szét, de a szelephézag lesz a következő amit leelenőrzök. Ha lehúzom a jobb oldali gyertyapipát megszűnik, szóval abban a hengerben lesz a para.
- Oszy
- Kapcsolat:
Nem akarok vészmadárkondi, de 7 éve ugyan ilyen jelenségem volt. Mintha egy kis törpe kalapáccsal verné a hengert, ugye?
Bizonyos fordulaton halható csak. Nekem akkor a dugó belevert a hengerfejbe. kopott volt a főtengely csapágy illetve a csapszeg. Neked ne legyen ilyened!
A másik kb 2 éve, akkor a vezérműtengelyen egyik bütyök kopott le. Akkor is fémes kopogó hangot adott.
Ez nem jelenti, hogy neked is ez a bajod, ez az én 2 tapasztalatom.
Akkor ez lett a motorom sorsa:
már csak nevetek rajta amint Foreszt szétkapja mint hülyegyerek a mikulás csomagot.
http://cx-gl.hu/forum/viewtopic.php?f=1 ... ely#p12578
Bizonyos fordulaton halható csak. Nekem akkor a dugó belevert a hengerfejbe. kopott volt a főtengely csapágy illetve a csapszeg. Neked ne legyen ilyened!
A másik kb 2 éve, akkor a vezérműtengelyen egyik bütyök kopott le. Akkor is fémes kopogó hangot adott.
Ez nem jelenti, hogy neked is ez a bajod, ez az én 2 tapasztalatom.
Akkor ez lett a motorom sorsa:
már csak nevetek rajta amint Foreszt szétkapja mint hülyegyerek a mikulás csomagot.
http://cx-gl.hu/forum/viewtopic.php?f=1 ... ely#p12578
- fgyozo
- Kapcsolat:
16323 Oszy
Csak hogy a te motorod sz@r volt de ez a Dudás Zoli motorja volt és az jó
Csak hogy a te motorod sz@r volt de ez a Dudás Zoli motorja volt és az jó
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- Oszy
- Kapcsolat:
Mindig örömmel olvasom a motorom kritikáját.
De nem tudom miről beszélsz:
De nem tudom miről beszélsz:
- Oszy
- Kapcsolat: