Hírek Honda CX/GL Túrák Letöltés Link Blog

Támogatóink 2009-2011-ig

„Jó, hogy ilyen sokat viseljük szívünkön a saját megjelenésünk!”

Jelenlegi weboldalunk alapjait  Revorverkid rakta le, 2008. október 1.én. (www.hondacx500.uw.hu) Hamarosan örömteli, és várakozáson felüli módon kezdett gyarapodni csapatunk. Ekkor már láttuk, hogy kevés lesz az ingyenes tárhely adta szolgáltatás, amit már Ő is előre jelzett.

Közösségünkben felmerült az igény egy másabb fórum, rugalmasabb képfeltöltés, reklámmentes egyedi megjelenés, és az oldal gyorsabb és stabilabb elérhetősége iránt. Kézen fekvő megoldásnak tűnt egy saját domain és egy nagyobb tárhely ami a korábbi ingyeneshez képest már természetesen finanszírozási kérdést is felvetett.

Számba vettük a lehetőségeket, megvitattuk, majd 2009. őszén sikerült regisztrálnunk a közösen választott www.cx-gl.hu domain nevet.
 
Az új platform egy következő kihívást indukált: a domain és tárhely birtokában gondoskodnunk kellett arról hogy azt a lehetőség szerinti legjobb színvonalon lássuk el tartalommal ami az idő ráfordításon túl egy magas szintű informatika tudást is igényel.
A tartalom, tagjaink csapatmunkája és érdeme, melyet Kemény László és Farkas Győző próbálnak egységbe foglalni.
Ennek megjelenítésében és oldalunk programozói fejlesztésében Balogh Péter segít nonprofit alapon, ezzel is kifejezve szimpátiáját a közösség felé.

Ezen munka eredménye jelenlegi oldalunk, melynek fejlesztése 2009 májusában kezdődött. Célunk az volt, hogy a korábbi elgondolásokat figyelembe véve egy folyamatosan alakítható, egyedi oldalt hozzunk létre.

Szeretnénk összefogni és ez által lehetőséget adni minden Honda CX, Honda GL gazdának és szimpatizánsnak hogy együtt éljék meg közös szerelmüket. Ez a platform nem egy "tipikus" motoros klub, ahol akár több száz tag van, és akik nagy része, általában 90% feletti arányban csak regisztrálják magukat, aztán többé nem hallani róluk.
Mi szeretünk egymásról hallani, egymásról tudni, éppen ezért a klubba kerülésnek gyakorlatilag egyetlen feltétele van: beépülés a baráti társaságba hogy legyél a közösségünk része. Természetesen ez csak kölcsönös szimpátia alapján működik ami a közös programokon való részvétellel, együtt léttel erősíthető.
Ezen kontaktra kívánunk felületet biztosítani melyet jelenlegi formájában   2009. december 1.-én indítottuk el, és amit ahogy időnk engedi, folyamatosan fejlesztünk.

A terveink megvalósítását és az ebből fakadó költségek finanszírozását a következő két évre – mivel tagdíj nincs - barátaink önkéntes hozzájárulása tette lehetővé.

Õk pedig:

Baka József
Balogh Péter
Barabás Pál István
Bernáth Pál
Bodnár András
Farkas Gyõzõ
Galó Tíbor
Gulyás János
Horvath József
Hucskó László
Incze Ferenc
Kemecsei Andor
Kemény Csaba
Kemény László
Kiss András
Kővári László
Lacza András
Lantos Ferenc
Lichtenberger J.
Molnár József
Palusek Gábor
Palusek Zoltán
Papp György
Salamon János
Scheibli Ferenc
Szabó Zoltán
Toth G. Péter
Toth Zoltán
Udvari Péter
Varga Zsolt
Zlovenszki Zoltán

Köszönjük drága barátaink támogatását, mely nélkül ez az oldal
 nem jöhetett volna létre!

2010.01.15
 Kemény L., Farkas Gy.

2009 © Minden jog fentartva