Weboldal

Válasz küldése
Pesta
Kapcsolat:

Re: Weboldal

Hozzászólás Szerző: Pesta » Tegnap, 10:45

Sziasztok!

Örülök, hogy van némi mozgolódás a fórumon. (Vagyok olyan önző, hogy várom, hogy legyen reakció egy-egy beírásra. De ezzel valószínűleg mindenki így van.)

Tegnap, miután elküldtem az irományomat, kissé hülyén éreztem magam, merthogy vajon kit érdekel ez a sok-sok ömlengés arról, hogy én miként éltem meg az elmúlt két és fél évtizedet, és vajon miért magyarázkodok arról, hogy miért nem vagyok már aktív tagja a közösségnek.

Aztán ma valahogy bevillant, hogy mi lehet ennek az oka:
Srácok, én mindent, amit leírok, a magam szemszögéből, az én megélésemet bemutatva írok le.

Aki az általam (vagy bárki más által, hasonló szemszögből) leírt dolgokat magára nézve is tudja értelmezni, annak jó eséllyel le fog esni a mondanivaló(m) – sőt, a saját viszonyulása a helyzethez.

Nem minősítek senkit (legfeljebb magamban), legalábbis nem itt, írásban, „örök” nyomot hagyva az olvasók emlékezetében, rosszabb esetben önérzetében.

Szeretném ugyanerre irányítani a figyelmeteket: ti se tegyétek!

Mondjuk én könnyen beszélek, hiszen évek óta semmit nem tudok az eseményekről, így tényleg semmi információm nincs arról, hogy Győző esetében mi vezetett ehhez az ötlethez (én még remélem, hogy ez nem egy végleges elhatározás).
Mivel semmit nem tudok, vélelmezhetek jó okot is a háttérben. Meg vélelmezhetnék valami alaptalan apróságot is, de nem teszem, mert úgy vélem, hogy felnőtt emberek vagyunk, és mindenkiből kinézem, hogy ha valami gondja van, akkor azt majd emberi módon igyekszik rendezni.

Nyilván könnyebb lenne megítélni a helyzetet (és nem egymás felett ítélkezni!), ha kapnánk valami tájékoztatást az események hátteréről.

Továbbá, ha Győző elhatározása véglegesnek bizonyulna is, akkor sincs semmi veszve, mert az oldalt szerintem lehet máshonnan, esetleg más név alatt üzemeltetni. Magyarul: ez a virtuális közösségi tér nem vész el, csak áthelyeződik máshová, máshoz.

Persze azon is el lehet gondolkodni, hogy most mire ez a nagy kapálódzás, ha egyébként alig van forgalma a weboldalnak.
Ugyanakkor megértem azt is, ha nem akarjuk sutba vágni az elmúlt 16 év örökségét sem, hiszen ez az oldal mindannyiunkból megörökített egy-egy darabot.

Összegezve:
Annyit szeretnék kérni tőletek, hogy maradjunk józanok, az indulatok (főleg írásban) nagyon félreérthetőek, és felhívnám a figyelmeteket arra, hogy Győző az év végéig biztosítja a weboldal mentésének a lehetőségét.

Egyúttal remélem azt is, hogy fény derül majd Győző lépésének okára is, aztán vagy tudomásul vesszük, vagy majd talán egy idő után ő is jót nevet rajta (meg akár magán), és eláll ettől a nyilvánvalóan népszerűtlen elképzeléstől.
Üdv.
Pesta

Oszy
Kapcsolat:

Re: Weboldal

Hozzászólás Szerző: Oszy » Ma, 08:10

Annyit hozzá teszek, hogy Győzővel vagy nélküle, de az oldal továbbra is lessz.
Szeretném ha maradna, mert oszlopos tagja a csapatnak.

Remélem, hogy részegen írtad. 🤣🤣🤣 :lol: :lol: :lol:

Viccet félretéve, többen is jelezték, hogy továbbra is akarják és támogatják az oldalt. Olyanok is akiknek van CXe de még nem tagok itt. Olyanok akiknek már nincs CXe.

Igen, 16 év. Mert nincs olyan aktivitás, attól még történelem ami itt van. Az is igaz a FB és egyéb platform elvitte innne azt a pezsgést ami akkor volt.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.

Válasz küldése