Mostanában sokat forgattam az ismert CX-es könyvet...Annó már megvolt egyszer és az a könyv megjárta velem a Schleiz-i versenypályát, ahol mit ad isten összefutottam a szerzővel. Beszélgettünk ( Ő csodálkozott, hogy még van ebből a kiadásból...) és én megkértem, hogy dedikálná nekem...Azután valaki elkérte és nem került vissza.
Később, csak dacból újra megvettem, holott már régen nem volt CX-em...
Ma csak kíváncsiságból ránéztem, mennyiért is lehet ilyen könyvet beszerezni és megdöbbentem:
Arra gondoltam, ideje lenne megnövelnem az én könyvem értékét...A hirtelen ötlettől vezérelve felhívtam hát Illg urat, a szerzőt-aki épp a konyhában szorgoskodott-de nagyon szívélyesen fogadott.
Előadtam neki kérésemet: dedikálná-e nekem újra a könyvemet, mint akkor ott Schleizben?
Mivel a könyvet túl értékesnek tartottam ahhoz, hogy csak úgy postán elküldjem és nem akartam a visszaküldés költségével sem terhelni, ezért csak egy PDF fájlt kértem tőle, amit kinyomtatva a könyvbe illeszthetnék...
Hát most várok, és reménykedek...
Úgy néz ki, meglesznek a hiányzó alkatrészek és 25.-én sikeres OT vizsgát tehet a motor Kaposváron.