CX/GL Te és Motorod
-
- Kapcsolat:
Re: CX/GL Te és Motorod
Később teszek fel képet a vasamról,de egyenlőre nem akar komunikálni a telómmal a számgép sajna.addig is széles utat mindenkinek.
- Oszy
- Kapcsolat:
1652
Fgyozo, Forrest, Klb,
Úgy érzem elég türelmes és rugalmas voltam kentaurral szemben. Megadatott a lehetőség amire itt lévő markatarsak is áldoztak volna idejüket, hogy megtargyaljuk ügyünket, de ő ismételten elbujt. Sajnálattal vettem, tudomásul, hogy a túrán sem vett részt amin jelentkezett és én is feliratkoztam. Ezt is gyavasaganak, tudva sunyisagat mutatja. Az elmúlt években olyan eseményeken amin általában ott volt, ha én.is.jelezztem reszvetemet, nem jelent.meg. Turelmem véges, ezennel úgy veszem, hogy feladta és belátta igazam.
Kentaur, mihamarabb készíts elő.egy.komplet motort papírokkal stb. Hamarosan jelentkezem személyesen!
Kedves Mindenki,
Elnézést e erős.szavakert. ha valakit zavar, hamarosan torlok bejegyzesem.
Úgy érzem elég türelmes és rugalmas voltam kentaurral szemben. Megadatott a lehetőség amire itt lévő markatarsak is áldoztak volna idejüket, hogy megtargyaljuk ügyünket, de ő ismételten elbujt. Sajnálattal vettem, tudomásul, hogy a túrán sem vett részt amin jelentkezett és én is feliratkoztam. Ezt is gyavasaganak, tudva sunyisagat mutatja. Az elmúlt években olyan eseményeken amin általában ott volt, ha én.is.jelezztem reszvetemet, nem jelent.meg. Turelmem véges, ezennel úgy veszem, hogy feladta és belátta igazam.
Kentaur, mihamarabb készíts elő.egy.komplet motort papírokkal stb. Hamarosan jelentkezem személyesen!
Kedves Mindenki,
Elnézést e erős.szavakert. ha valakit zavar, hamarosan torlok bejegyzesem.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Kapcsolat:
1653
1652-re!
Oszy!
Ezek a dolgok nem a tagságra tartoznak! Azért van a programban egy "PŰ", hogy ott beszéld, intézd ezeket a kínos dolgokat. A túrára történő regisztrálásod pedig csak azért történt, mert a kentaur is regisztrált.? Te úgy mondtad le a részvételt, hogy a gyereked szülinapja esik pont abba az időpontba. Én ezt elhittem komoly, még születésnapi jó kívánságokat is küldtem!Talán ezek után jobban megjegyzed ezeket a fontos dátumokat, és nem teszel felelőtlen dolgokat. Nem volt tőled egy megfontolt dolog!
Sok bajlódást kívánok a második motorodhoz !
- Oszy
- Kapcsolat:
1654
1653
Kedves Jani,
1. Ha már így látod akkor az előző posztodat TE IS PÜ-be KELLET VOLNA küldened! Pont te vagy aki mindent nyilvánosság elé tár még azt is amit nem kell..(lásd gumi ügy amit én privátba írtam neked....) Ez nekem nem kínos csak a mások félnek! Pont azért van a fórum, hogy mindenki tudomást szerezzen mindenről! Nem szeretném ha mást is átbaszna!
2. Ez ide tartozik, mert a delikvens itt kért nyilvánosan "segítséget"!
3. A túra regisztrációm az elején komoly volt. 3 nap múlva mikor itthon megemlítettem, hívta fel nejem a figyelmem az egybeesésre (A fejem nem kalendárium.....) Igen, kihasználtam a lehetőséget és ezt mondtam is 1-2 emberkének, hogy nem mondom le nyilvánosan, lássuk kentaur reakcióját. BEVÁLT!!!. Neked viszont időben jeleztem privátba, hogy mi van.
4. Légy szíves "szokásodhoz híven" ne forgasd ki az ember szavait.
5. Nincs szükségem a TE "jókívánságaidra". A legutóbbi egy megkeseredett vénember zsémbes beszólására hajaz....Szép!
Választ nem várok, tartsd meg magadnak!
6. A jobb felső sarokban van egy ! jel. Azt megnyomva jelentheted a rendszergazdáknak, ha 1 bejegyzés nem tetszik, sértő stb. Ők majd eldöntik mi legyen vele.
Kedves Jani,
1. Ha már így látod akkor az előző posztodat TE IS PÜ-be KELLET VOLNA küldened! Pont te vagy aki mindent nyilvánosság elé tár még azt is amit nem kell..(lásd gumi ügy amit én privátba írtam neked....) Ez nekem nem kínos csak a mások félnek! Pont azért van a fórum, hogy mindenki tudomást szerezzen mindenről! Nem szeretném ha mást is átbaszna!
2. Ez ide tartozik, mert a delikvens itt kért nyilvánosan "segítséget"!
3. A túra regisztrációm az elején komoly volt. 3 nap múlva mikor itthon megemlítettem, hívta fel nejem a figyelmem az egybeesésre (A fejem nem kalendárium.....) Igen, kihasználtam a lehetőséget és ezt mondtam is 1-2 emberkének, hogy nem mondom le nyilvánosan, lássuk kentaur reakcióját. BEVÁLT!!!. Neked viszont időben jeleztem privátba, hogy mi van.
4. Légy szíves "szokásodhoz híven" ne forgasd ki az ember szavait.
5. Nincs szükségem a TE "jókívánságaidra". A legutóbbi egy megkeseredett vénember zsémbes beszólására hajaz....Szép!
Választ nem várok, tartsd meg magadnak!
6. A jobb felső sarokban van egy ! jel. Azt megnyomva jelentheted a rendszergazdáknak, ha 1 bejegyzés nem tetszik, sértő stb. Ők majd eldöntik mi legyen vele.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- fgyozo
- Kapcsolat:
1655
... engem nem zavar a 1652-es hozzászólás...
Azt meg külön nem bánom h most nyilvános volt mert így már én is tudok róla.
Ez kivált képp azért is szerencsés mert most tudom mihez tarsam magam, főleg
h engem is érint a dolog.
Kentaur nyilvánosan, itt a fórumon tüntetett ki a bizalmával amikor itt elő állt a
javaslatával.
Ezért írtam most azt amit, szintén nyilvánosan és mindenkinek
Azt meg külön nem bánom h most nyilvános volt mert így már én is tudok róla.
Ez kivált képp azért is szerencsés mert most tudom mihez tarsam magam, főleg
h engem is érint a dolog.
Kentaur nyilvánosan, itt a fórumon tüntetett ki a bizalmával amikor itt elő állt a
javaslatával.
Ezért írtam most azt amit, szintén nyilvánosan és mindenkinek

Kellemes dugó_mozgást, a párban 

-
- Kapcsolat:
Re: CX/GL Te és Motorod
1655
Egy kis előzetes a készülő vasról.
Műszerfal még repül és egyéb apróságok, de a neheze már kész.
Egy kis előzetes a készülő vasról.
Műszerfal még repül és egyéb apróságok, de a neheze már kész.
-
- Kapcsolat:
1657 ... Becsületbeli ügyek...
Hát, ami azt illeti, ezt az ügyet már valóban le lehetett volna rendezni...
No comment.
No comment.

Üdv.
Pesta
Pesta