Túra
-
Zpityu
- Kapcsolat:
Re: Túra
Sziasztok!
Üdvözlök mindenkit!
Zoller István vagyok és egy hónapja boldog CX500 C tulajdonos. Lacitól ígéretet kaptam, hogy hamarosan lesz bemutatkozó oldalam is, (előre is köszönet) ott olvasható majd rólam részletesen. Amíg az elkészül gondoltam beugrok egy üdvözlésre.
Gyula Bátyám! ( persze csak ha szólíthatlak így)
Lehetséges, hogy a júniusi túrán a feleségem és én szombat reggel csatlakozzunk hozzátok?
Amíg össze nem futunk addig is vigyázzatok magatokra!
Üdvözlök mindenkit!
Zoller István vagyok és egy hónapja boldog CX500 C tulajdonos. Lacitól ígéretet kaptam, hogy hamarosan lesz bemutatkozó oldalam is, (előre is köszönet) ott olvasható majd rólam részletesen. Amíg az elkészül gondoltam beugrok egy üdvözlésre.
Gyula Bátyám! ( persze csak ha szólíthatlak így)
Lehetséges, hogy a júniusi túrán a feleségem és én szombat reggel csatlakozzunk hozzátok?
Amíg össze nem futunk addig is vigyázzatok magatokra!
-
Kallós Gyula
- Kapcsolat:
Re: Túra
Zpityu várlak a csapatba. Egyébként hová való vagy?
-
maclas
- Kapcsolat:
Erdély
Üdv Urak! Sajnos én nem tudok elszabadulni 7-10 napra ezért sem tudok veletek tartani Erdélybe! Találtam egy rövidebb kirándulást és ezekkel a motorosokkal mennék, de szeretném ha nem csak én lennék CX-el ezért ha valaki jönne még velünk szívesen fogadnám!!!
Időpont 6.hó (június) 13-16. kb. 1400-1500 km, ellátás félpanziós, szállás 2 ágyas szobákban!
Amennyiben érdekel valakit 3 motor, 6 fő hely van még!!!!
Időpont 6.hó (június) 13-16. kb. 1400-1500 km, ellátás félpanziós, szállás 2 ágyas szobákban!
Amennyiben érdekel valakit 3 motor, 6 fő hely van még!!!!
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!
-
semegijanos
- Kapcsolat:
13873-ra
Szevasz Zpityu !
Üdvözöllek a csapatban!
Írtad, hogy Záhony-i kötődésed van. Én 1953-tól élek itt, de ne haragudj Zoller névre még az élő szüleim sem emlékeznek. Gyula úr által szervezett, közös gurulásunk alkalmával megdumáljuk. Találkozunk június 27-én Sóstón.
Üdvözöllek a csapatban!
Írtad, hogy Záhony-i kötődésed van. Én 1953-tól élek itt, de ne haragudj Zoller névre még az élő szüleim sem emlékeznek. Gyula úr által szervezett, közös gurulásunk alkalmával megdumáljuk. Találkozunk június 27-én Sóstón.