CX/GL Te és Motorod
-
- Kapcsolat:
598
Hali mindenkinek.
Lassan itt a tavasz de még mindig hosszúak az esték. Hogy az idő gyorsabban teljen ajánlanék egy filmet, ami egy amerikai motoros bandáról szól. K. kemény. Sajnos még csak feliratozva elérhető, de elég jó a fordítás.
A címe SONS OF ANARCHY.
Akit érdekel le tud tölteni 3 évadot.
Jó szórakozást.
SF
Lassan itt a tavasz de még mindig hosszúak az esték. Hogy az idő gyorsabban teljen ajánlanék egy filmet, ami egy amerikai motoros bandáról szól. K. kemény. Sajnos még csak feliratozva elérhető, de elég jó a fordítás.
A címe SONS OF ANARCHY.
Akit érdekel le tud tölteni 3 évadot.
Jó szórakozást.
SF
- Retro
- Kapcsolat:
- Retro
- Kapcsolat:
- Pali
- Kapcsolat:
601
Ha már a filmeknél tartunk, Dress barátunk hívta fel rá a figyelmemet hogy a minap a Knight Rider egyik részében látott egy motorosbandát amiben több CX is feltűnt. Kíváncsiságból kicsit nézelődtem a neten és ezt találtam:
http://www.imcdb.org/vehicles_make-Hond ... SESSID=7a3...
amiből kiderül, hogy a motorunk egy igazi filmsztár
http://www.imcdb.org/vehicles_make-Hond ... SESSID=7a3...
amiből kiderül, hogy a motorunk egy igazi filmsztár

-
- Kapcsolat:
602
Szevasztok.
Az előbb említett filmet, én is láttam, valóban legalább két cx custom volt a bandában ( Skorpiók
volt a nevük), a banda gépparkja többnyire japán gépekből állt, Honda cb-k, és egy Guzzit is láttam.
Sajnos ezek a járgányok azért kerültek a filmbe mert csúnyán taccsra vágták őket, ( nem számított ).
A másik banda mortojai Harley-k voltak, neféljetek azokon egy karcolás sem esett. Viszont a jó hír,
hogy a jó öreg Hondák jelentős látványos percet töltöttek (a HD-kel ellentétben) a filmvásznon, igaz,
hogy a "sötét oldalon" , nagyon élveztem.
Üdv! :Bakajoe
Az előbb említett filmet, én is láttam, valóban legalább két cx custom volt a bandában ( Skorpiók
volt a nevük), a banda gépparkja többnyire japán gépekből állt, Honda cb-k, és egy Guzzit is láttam.
Sajnos ezek a járgányok azért kerültek a filmbe mert csúnyán taccsra vágták őket, ( nem számított ).
A másik banda mortojai Harley-k voltak, neféljetek azokon egy karcolás sem esett. Viszont a jó hír,
hogy a jó öreg Hondák jelentős látványos percet töltöttek (a HD-kel ellentétben) a filmvásznon, igaz,
hogy a "sötét oldalon" , nagyon élveztem.
Üdv! :Bakajoe
- fgyozo
- Kapcsolat:
- Retro
- Kapcsolat: