CX/GL Te és Motorod

Válasz küldése
Oszy
Kapcsolat:

686

Hozzászólás Szerző: Oszy » 2011.03.18., pén. 17:31

Nevetonap bemutatkozoja mikor lesz fent az oldalon? Csak ha mar megvan a gep?
alig varom a kepeket :roll:
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.

nevető Nap.

:)

Hozzászólás Szerző: nevető Nap. » 2011.03.18., pén. 17:40

Wow:)

683-ra ,

Engem mindig is érdekeltek, de mellesleg NaNa igencsak jó motoros IS ;-) Rengeteg túrát és találkozót szerveznek:))

"és ha Isten és V.Feri is úgy akarja,enyém lesz az újdonsült piros szerelmem:)) - na figyelj Kedves,
ha ezt most tényleg komolyan gondolod akkor komolyan beszélnünk kell " - kösziii, hogy utólag szólsz, hogy eddig a levegőbe fecsegtem és semmit nem vettél belőle komolyan :D

681-685: nem osztogatok semmit, én a golyós néni vagyok és nem a cukros bácsi, kérem a sorszámokat, a nevezések lezárva, a verseny törölve, amúgy sem pókereztem már ...elég régóta :)))

Oszy
Kapcsolat:

688

Hozzászólás Szerző: Oszy » 2011.03.18., pén. 17:43

poker? Az jodolog. Nalam a csutortok a pokernap.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.

nevető Nap.

689

Hozzászólás Szerző: nevető Nap. » 2011.03.18., pén. 17:47

686-ra,

Kedves Oszy, nő vagyok a javából és hát aszt hiszem egy bemutatkozáshoz regisztrálni kell, amit meg is tettem,de fogalmam sincs mi a jelszavam :D
A motorom még várat magára,vagyis rám...sajnos vannak megoldásra váró problémáim, viszont reggel is kaptam egy második másodállásra lehetőséget, mivel most nem fér bele az életembe egy ilyen motor vásárlása, fenntartása meg...na de rajta vagyok az ügyön... :))
Képek......ááá, nem áll nekem jól a kamera, nem vagyok fotogén, na és el sem akarlak benneteket riasztani:)) Bár pár embernek volt szerencséje hétvégén hozzám:)

688-ra,
Ám leülnék akár veled, veletek is szívesen ahhoz a bizonyos asztalhoz, szettem is van,igaz kicsi, nőies,de kártyázni éppen ideális:)

N.

dkalman
Kapcsolat:

690.

Hozzászólás Szerző: dkalman » 2011.03.18., pén. 18:44

Nicsak Oszy milyen aktiv lett. :D :D
Srácok!Mikor megyünk már motorozni?A pici mindig ordit :D :D :D.
Lehet,hogy most jött rá ki az Apja.
Na pá.

nevető Nap.

691

Hozzászólás Szerző: nevető Nap. » 2011.03.18., pén. 19:04

Hello újra!

682-re, Oszy, van egy ajánlatom, se válnod nem kell, se nélkülözni engem... :) Szóval, ha meg nem is örökölsz, a társaság nyakán tuti rajta maradok, (ragaszkodó típus vagyok) a CX-ről és a motorozásról ugyanis nem mondok le, 30 évet vártam rá,a következő 30-at,legalábbis amíg lábra tudok állni motoron szeretném tölteni,már amennyire ez kivitelezhető lesz. ;-)

Tudod... "A jó kislányok a Mennybe jutnak, a rosszak,meg bárhová" ;-)

Áll az alku?:)

690-re, DKalman, gratula nektek utólag is, szép gyermek ;-) Jó egészséget nektek:)

N.

Oszy
Kapcsolat:

692

Hozzászólás Szerző: Oszy » 2011.03.18., pén. 21:30

Kedves nevető Nap,

Nem is all szandekomba nelkulozni.
remelem minden terveid szerint alakulnak.

A motorom még várat magára,vagyis rám...sajnos vannak megoldásra váró problémáim, viszont reggel is kaptam egy második másodállásra lehetőséget, mivel most nem fér bele az életembe egy ilyen motor vásárlása, fenntartása meg...na de rajta vagyok az ügyön... :))
Sracok, :!: :!: :idea: segitsunk neki, mindenki dobjon be valamit-valamennyit hogy nevető Nap minel hamarabb hozzajusson a Piros Szerelmehez. Vagyunk elegen ha mindenki egy jelkepes 3-4 sor arat aldozza eleg szepen osszeall. En tudok 3 sort nelkulozni az eletembol.
Mit szoltok? :?: :?: :!:

690-re, Kalman en is csatlakozom elotem szolokhoz. Gratulalok es sok egeszseget, a tobbit megvesszuk penzel. ;)

nevető Nap.

693

Hozzászólás Szerző: nevető Nap. » 2011.03.18., pén. 22:00

692-re,

Oszy, én is remélem;-)

Ez aranyos volt tőled, még nem ocsúdtam fel a nevetésből, a hűtő forrasztósdi megoldása roppantul tetszett :D Ez meg..., micsoda ötleteid vannak :) Minden esetre vidám estém van :) Ám lehet szólni kéne Ferinek, még nem tud róla, hogy kéne nekem a motorja :D

N.

nevető Nap.

694

Hozzászólás Szerző: nevető Nap. » 2011.03.18., pén. 22:25

692-re,

Na a viccet félretéve Kedves Oszy, az én álmomért nekem illik megküzdeni ;-)
De kedves gondolat volt, köszönöm:)
Szép estét!

N.

nevető Nap.

695

Hozzászólás Szerző: nevető Nap. » 2011.03.19., szomb. 09:29

4 óra alvás után,mondom nektek,mosolygós,szép reggelt!:)

http://www.mocijogsi.hu/?Motorjogsi__kateg%F3ri%E1k

;-)

N.

Válasz küldése