CX/GL Te és Motorod
- fgyozo
- Kapcsolat:
696
693-ra
nevető Nap,
mondom ha valóban komoly a szándék oly annyira h akár az még a tettlegességig is tud
fajulni akkor rám bizhatod a dolgot és azt én intézem ...
nevető Nap,
mondom ha valóban komoly a szándék oly annyira h akár az még a tettlegességig is tud
fajulni akkor rám bizhatod a dolgot és azt én intézem ...
Kellemes dugó_mozgást, a párban 

- lferi
- Kapcsolat:
697: CX/GL Te és Motorod
691-re
Azért mennyit számít, hogy egy Hölgy is írogat a fórumba mindjárt élénkebb lett, vagy esetleg a közeledő szezon miatt van?
És tessék még meg sem száradt a tinta a regisztrációján és máris fenyegetőzik!
"a társaság nyakán tuti rajta maradok"
Nem baj "Nevető Nap" állunk elébe.
Azért mennyit számít, hogy egy Hölgy is írogat a fórumba mindjárt élénkebb lett, vagy esetleg a közeledő szezon miatt van?
És tessék még meg sem száradt a tinta a regisztrációján és máris fenyegetőzik!

Nem baj "Nevető Nap" állunk elébe.
698
696-ra,
Győző, jajam kellene beszélnünk...és igen, még soha nem gondoltam ennyire komolyan, de mint mondtam mostanában nincs lehetőségem,mindenre legalábbis...,azért köszi a közreműködést:)
697-re,
LFeri, köszi;-) Inkább guruljunk;-)
N.
Győző, jajam kellene beszélnünk...és igen, még soha nem gondoltam ennyire komolyan, de mint mondtam mostanában nincs lehetőségem,mindenre legalábbis...,azért köszi a közreműködést:)
697-re,
LFeri, köszi;-) Inkább guruljunk;-)
N.
699
Képzeljétek,mivel nem tudtam hány óra van,szegény apumat 7kor azzal ébresztettem,hogy lelket kell lehelnünk a nálam idősebb csodaszép MZ-be, otthon (addig is amíg a Piros Szerelem várat magára) 
Gondolhatjátok mennyire örült nekem
Asszem valami nagy baj történhetett velem
N.

Gondolhatjátok mennyire örült nekem

N.
670. .............................699-re
A kedves " nevű " hölgynek bókoló márkatársakat figyelve, nem hagyhatom reagálás nélkül
- "nálam idősebb csodaszép MZ-be"-
Nem is tudtam, hogy MZ-t még 1993-ban is gyártottak.
Kedves Napocs elnézést az így ismeretlenül a bizalmaskodó szösszenetemért.
- "nálam idősebb csodaszép MZ-be"-
Nem is tudtam, hogy MZ-t még 1993-ban is gyártottak.
Kedves Napocs elnézést az így ismeretlenül a bizalmaskodó szösszenetemért.
671
670-re,
Üdv oregkis
Én sem tudtam,úgyhogy köszi az infót:)
Képzeld, szégyen tudom,de nem tudom az évjáratát egyiknek sem,pedig kettő is van otthon,vidéken, azt tudom,hogy az egyik, az apum szerelme 1973-ban lett vásárolva
N.
Üdv oregkis

Én sem tudtam,úgyhogy köszi az infót:)
Képzeld, szégyen tudom,de nem tudom az évjáratát egyiknek sem,pedig kettő is van otthon,vidéken, azt tudom,hogy az egyik, az apum szerelme 1973-ban lett vásárolva

N.
672
671-re
2011-1993= 18 évnél nem lehet öregebb az MZ
"nálam idősebb csodaszép MZ-be"
2011-1993= 18 évnél nem lehet öregebb az MZ
"nálam idősebb csodaszép MZ-be"
673
672-re,
Én azt értem, de amiről én beszélek, az '73-ban lett vásárolva, a gyártási évét nem tudom,de utána nézek, épp ideális korban vagyunk, mindketten átléptük már a bizonyos harmadik Xet;-)
N.
Én azt értem, de amiről én beszélek, az '73-ban lett vásárolva, a gyártási évét nem tudom,de utána nézek, épp ideális korban vagyunk, mindketten átléptük már a bizonyos harmadik Xet;-)
N.
675
672-673-ra,
Nem a legjobb a kép és csak kicsit látszik z "öreg fiú", de gondoltam megmutatom

674-re,
KentauR ne fájdítsd még te is szívem, ááá szerintem semmi pénzért nem válna meg tőle, bár használva már nincs jó ideje...de szeretve van
N.
Nem a legjobb a kép és csak kicsit látszik z "öreg fiú", de gondoltam megmutatom

674-re,
KentauR ne fájdítsd még te is szívem, ááá szerintem semmi pénzért nem válna meg tőle, bár használva már nincs jó ideje...de szeretve van

N.