CX/GL Te és Motorod
- fgyozo
- Kapcsolat:
724
nagyon pöpec ez az oldalocsi.
ez a hirdetés csak arra vonatkozik? vagy a mocit is adják hozzá?
tehát egy oldalkocsis CX-ről van szó?
lusta voltam bele menni a hirdetésbe.
ez a hirdetés csak arra vonatkozik? vagy a mocit is adják hozzá?
tehát egy oldalkocsis CX-ről van szó?
lusta voltam bele menni a hirdetésbe.
Kellemes dugó_mozgást, a párban 

726
Na Kedveskék, feje tetején áll az életem, a családomé is, lassan én is fejre állok,hátha jobb 
Motor utáni vágy kb 15 év..., az már megszokott, de hogy egyetlen hét alatt ennyire bele lehet szerelmesedni egy CX-be...azt álmomban sem gondoltam volna, most épp ott tartunk,hogy miért nem jó nekem hasonló kaliberű,kinézetű másmilyen motor, mert nem és kész és aki nem szerelmes annak hiába mondom
Kentaur, jelentkezni fogok...de elég nehéz ezt 120km-ről telefonban intézni...
További szép estét nektek:)
N.

Motor utáni vágy kb 15 év..., az már megszokott, de hogy egyetlen hét alatt ennyire bele lehet szerelmesedni egy CX-be...azt álmomban sem gondoltam volna, most épp ott tartunk,hogy miért nem jó nekem hasonló kaliberű,kinézetű másmilyen motor, mert nem és kész és aki nem szerelmes annak hiába mondom

Kentaur, jelentkezni fogok...de elég nehéz ezt 120km-ről telefonban intézni...

További szép estét nektek:)
N.
727
Talpig buliruhában is még mindig itt ülök és a motorokat nézem...ki érti ezt, úgy látszik én sem ismertem eléggé magam, hogy képes vagyok ilyenekre:)
Találtam még pár képet, hát ez a moci sem volt kisebb hatással rám

Találtam még pár képet, hát ez a moci sem volt kisebb hatással rám

- Pali
- Kapcsolat:
727
Szia kedves Napocska én is üdvözöllek a csapatban. Alig győzi az ember visszaolvasni a hozászolásokat, komoly szint hoztál kissé lagymatag fórumunkba.
Úgy tűnik a Győzőt már ismered, de sokan még nem tudunk rólad semmit. Honnan írsz, hogy jött ez a hirtelen CX szerelem?
Üdv.: Pali

Úgy tűnik a Győzőt már ismered, de sokan még nem tudunk rólad semmit. Honnan írsz, hogy jött ez a hirtelen CX szerelem?
Üdv.: Pali
730
727-re,
Üdv Pali:)
Hol Angyalföldről, hol Pécelről irkálok Nektek:) A család csodája meg Tiszaföldváron leledzik, ott születtem.
Honnan ez a szerelem? Mindig is tetszettek,hallottam már róla, aztán kb 2 hete meg másról sem hallok csak a CX-ekről,na és rólatok
Hűtők,karburátorok,miegymás:) Aztán múlt hét vasárnap volt szerencsém innen találkozni 2 tündéri emberrel, meg egy nagyon kedves házaspárral, jah és persze mindenhol csak a motorok...többnyire egy helyen több is...úgyhogy egy nap alatt sokkot kaptam és estére már ilyen állapotban voltam mint most, azóta is tart ez a bódulat
)
N.
Üdv Pali:)
Hol Angyalföldről, hol Pécelről irkálok Nektek:) A család csodája meg Tiszaföldváron leledzik, ott születtem.

Honnan ez a szerelem? Mindig is tetszettek,hallottam már róla, aztán kb 2 hete meg másról sem hallok csak a CX-ekről,na és rólatok

Hűtők,karburátorok,miegymás:) Aztán múlt hét vasárnap volt szerencsém innen találkozni 2 tündéri emberrel, meg egy nagyon kedves házaspárral, jah és persze mindenhol csak a motorok...többnyire egy helyen több is...úgyhogy egy nap alatt sokkot kaptam és estére már ilyen állapotban voltam mint most, azóta is tart ez a bódulat

N.