CX/GL Te és Motorod
-
- Kapcsolat:
771
Van egy kb 7 kilós nyulam, és még növésben van. Már kétszer megharapott. Ez egy -vérnyúl-
Kérdezte a lakatos: miért tetetek erősebb rácsot a ketrecre. Mondom éjszaka mikor alszunk, nehogy ránk törjön.
Aki tervezi, hogy meglátogat, ilyesmire bizton számíthat:
http://www.youtube.com/watch?v=p9v5lh4rRX0
Kérdezte a lakatos: miért tetetek erősebb rácsot a ketrecre. Mondom éjszaka mikor alszunk, nehogy ránk törjön.
Aki tervezi, hogy meglátogat, ilyesmire bizton számíthat:
http://www.youtube.com/watch?v=p9v5lh4rRX0
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára öregkis 2011.03.21., hétf. 20:35-kor.
773
772-re.
De próbáltam, sajna nincs. Ha tudok sablont önteni, akkor üvegszövetes poliészterből megoldom. Tudom, hogy a Balaton körül valakinek van 650C-je.
De próbáltam, sajna nincs. Ha tudok sablont önteni, akkor üvegszövetes poliészterből megoldom. Tudom, hogy a Balaton körül valakinek van 650C-je.
-
- Kapcsolat:
Re: CX/GL Te és Motorod
Retro
Mindkét oldali hiányzik. Gondolod, hogy megoldható, hogy kölcsönadja?
A távolság miatt a postázás látszik megoldhatónak, természetesen állom a költségeket, és ígérem sértetlenül kapja vissza.
Mindkét oldali hiányzik. Gondolod, hogy megoldható, hogy kölcsönadja?
A távolság miatt a postázás látszik megoldhatónak, természetesen állom a költségeket, és ígérem sértetlenül kapja vissza.
- Retro
- Kapcsolat:
-
- Kapcsolat:
778
Sziasztok!
Van egy eladó bőr oldaltáskám a hozzá tartozó villatáskával.5000Ft-ért.Ha valakit érdekel itt jelezze,vagy osztr@fibermail.hu email címen.
Van egy eladó bőr oldaltáskám a hozzá tartozó villatáskával.5000Ft-ért.Ha valakit érdekel itt jelezze,vagy osztr@fibermail.hu email címen.
779
777-re
nekem úgy is tökéletes volna.
Olaj a deklire hogy könnyebben leváljon, két kiló gipsz rétegezve, belerakva egy csomó gézt szintén rétegezve.
De az a gyanúm hogy konyítassz hozzá, nem véletlen ajánlottad fel a segítséget. Küldök hozzá gézt, mert az van a ház körül.
nekem úgy is tökéletes volna.
Olaj a deklire hogy könnyebben leváljon, két kiló gipsz rétegezve, belerakva egy csomó gézt szintén rétegezve.
De az a gyanúm hogy konyítassz hozzá, nem véletlen ajánlottad fel a segítséget. Küldök hozzá gézt, mert az van a ház körül.
- Retro
- Kapcsolat:
780
Én másként csinálom,de meglátod jó lesz. A gézzel ne foglalkozz már holnap nyélbe ütöm a dolgot.A nyulat tápláld éjjel.-nappal hagy kopjon a foga.Még hogy 2szer megharapott ne hagyd magad harapd meg te is,hát,ha másként nem majd a tányéron,de ott már neki régen jaj
.

UFF.