CX/GL Te és Motorod
781
A lényeg, hogy nekem egy negatív formára van szükségem, csak a teljes külső felületről. (pontosabban egy jobb és egy bal). Úgy tűnik te jobban tudod mit akarsz csinálni, mint én amit csak szeretnék. A közelemben készítik a poliészter hullámlemezt, meg más termékeket. Ha van negatív valahogy összehozom.
A nyul egy fajta tiszta német óriás. Remélem áldott állapotban van, legalábbis a fiú nyul igyekezett, a fazék emiatt még ráér.
üdv András
A nyul egy fajta tiszta német óriás. Remélem áldott állapotban van, legalábbis a fiú nyul igyekezett, a fazék emiatt még ráér.
üdv András
-
- Kapcsolat:
782.
700-781 re
Hallo Mindenki,
kLaci és eddig Arcnélküli rendszergazda Barátunk dörzsölheti a markát - ez már eladható kontakt-szám, nemde
..jó lesz, ha németo-i 'Gülle' K'anok is ide figyelnének - ez az igazi pezsgés, és ehhez csak egy kis
kellett...Hhmmmm
üdv és melegedő aszfaltot a SZép Vasak alá!
kentaur
Megj.
nak: Az A1 jogsit 20Kw max. teljesítményben korlátozza a jogszabály - 'Güllepumpe' ban bő választék van ebből..
Hallo Mindenki,
kLaci és eddig Arcnélküli rendszergazda Barátunk dörzsölheti a markát - ez már eladható kontakt-szám, nemde

..jó lesz, ha németo-i 'Gülle' K'anok is ide figyelnének - ez az igazi pezsgés, és ehhez csak egy kis

üdv és melegedő aszfaltot a SZép Vasak alá!
kentaur
Megj.

- Retro
- Kapcsolat:
787
Üdv kedves Mindenki!
768-ra, köszi Győző, érdekes volt...ám légyszi ne az eleanor-os mailcímre írj,mert nehéz bogarászni több ezer mail között. Köszi:)
a 2. 768-ra
Öregkis, jól hangzik
Sok időt és jó munkát kívánok neked 
771-re, ugye nem küldöd szegény nyulat Wellness-re hogy egy bográcsban lubickoljon,majd a sütőben napozzon? :O A nyúlon túl, ez jó volt, köszi
Nagy állatbarát vagyok, úgyhogy amúgy is gyúrnom kell most rendesen, bevállalnám inkább a favágást és ha szegényt megfőzitek,gyártok előre szendvicseket 
782-re, Kentaur, meleg aszfaltom szép CX500ra cserélném
A1, ááá nekem A korlátlan kell, és képzeld megoldhatónak tűnik
))
783-ra, Retro, egy 650-es? Hm,írnék neked, de fogalmam sincs hogy tudok privátban
Rám férne ez a moci, mert bár Butch írt nekem mailt, de Győző szerint semmiképp sem jó nekem a 400as, KICSI 
Kedves K.L.! köszönöm a köszöntő mailt, a jó szó mindig jól esik, pláne reggel
) Örülök, hogy örülsz, bár aktív helyett hiperaktív vagyok, de értek a szóból,ha sok lennék, kérem közöljétek
Köszi:)
768-ra, köszi Győző, érdekes volt...ám légyszi ne az eleanor-os mailcímre írj,mert nehéz bogarászni több ezer mail között. Köszi:)
a 2. 768-ra

771-re, ugye nem küldöd szegény nyulat Wellness-re hogy egy bográcsban lubickoljon,majd a sütőben napozzon? :O A nyúlon túl, ez jó volt, köszi

782-re, Kentaur, meleg aszfaltom szép CX500ra cserélném

783-ra, Retro, egy 650-es? Hm,írnék neked, de fogalmam sincs hogy tudok privátban

Kedves K.L.! köszönöm a köszöntő mailt, a jó szó mindig jól esik, pláne reggel

-
- Kapcsolat:
790.
787-re
Hallo
,
"...de Győző szerint semmiképp sem jó nekem a 400as, KICSI ..."
..hát most már igazán nem is tudom ki akar itt 'Gülle' t venni, vagy talán majd kilépve a virtuális világból pontosítható lenne a kívánság..is.
hajrá
üdv
kentaur
Hallo

"...de Győző szerint semmiképp sem jó nekem a 400as, KICSI ..."
..hát most már igazán nem is tudom ki akar itt 'Gülle' t venni, vagy talán majd kilépve a virtuális világból pontosítható lenne a kívánság..is.
hajrá

üdv
kentaur
791
789-re, leves-lovag?
nyúlevő gyilkos :S 
790-re, "..hát most már igazán nem is tudom ki akar itt 'Gülle' t venni, vagy talán majd kilépve a virtuális világból pontosítható lenne a kívánság..is." - pipiskedve jelentkezem ,kicsi a nap is,de akaratos
nem értem, mire gondolsz...hogy pontosítható lenne a kívánság IS ?
Ezek szerint nem világos mit szeretnék? 
N. 

790-re, "..hát most már igazán nem is tudom ki akar itt 'Gülle' t venni, vagy talán majd kilépve a virtuális világból pontosítható lenne a kívánság..is." - pipiskedve jelentkezem ,kicsi a nap is,de akaratos