Sziasztok!
Nevető Nap ajánlására regisztráltam a fórumra, illetve kezdtem el nézegetni az oldalt, amiért nagy köszönet illeti meg Őt. Viszont, ha már itt vagyok, illik bemutatkozni is;
Polgári nevem Kaiser László, a 36. évemet taposom, informatikus lennék civilben. Motoron 14 éves korom óta ülök - mármint hivatalosan

Simson, MZ, EZT, Jawa, ami akkor volt, nekem is mind volt, igaz, a Pannóniát már nem ismertem, ahhoz fiatal volnék, csak csodálom őket, meg azt, aki életben tudja tartani. Pátyon élek, Budapest mellett kicsivel, és jelen pillanatban három motor található a garázsomban; egy Suzuki GSX-R 1000 (összetörve), amivel valamikor versenyeztem, pályagép. Egy Yamaha FZS 1000, utcára, túrázni, illetve - hatásszünet - egy CX650E, amit 6 éve birtoklok, és '84-ben látta meg a napvilágot. Azóta fel lett újítva az egész motor, éppen be lett járatva; most pihen, az önindítóban kellene cserélni a szénkeféket, illetve a fékolajat kellene lecserélni, de más baja nincs

Néha előveszem veterán találkozóra, de nagy becsben tartom egyébként, féltve őrzött kincs.
Üdv mindenkinek,
T%