Köszönöm a köszöntést, bevallom, jólesik, hogy egyáltalán emlékszel rám, főleg amellett, hogy anno majdnem meggyőztelek arról, hogy mi bizony már találkoztunk (pedig valóban nem..!).
Egy ideje újból családi házban lakok, van helye a motoroknak (így az autónak nincs), és néha még bütykölni is tudok egy kicsit. A tavalyi évben az MZ-met vettem elő néha-néha, szegény egy kísérletezésem áldozata lett (változtatható előgyújtás-szabályzót csináltam rá, és a kísérleti fázis egy kicsit megviselte). Most még szét van szedve, de abból is "motort szeretnék csinálni".
Szóval egy szétdobott ETZ250, egy éppcsak váz-szinterezésen túllevő CX650E, meg még 3 másik (azok még egyben) poshadnak a garázsban. De a hosszútávú terveimben 1-2 kivétellel mindből szép és forgalomképes motort szeretnék csinálni.
A CX500-asról CX500C-re váltásod okát nem firtatom, bár kissé furcsállom, de ízlések és pofonok, ugyebár...

Azt szoktam mondani, hogy minden motor annyit ér, amennyit a gazdája törődik vele. Az itteni társaság motorjai szerintem mind-mind értékes darabok!
Üdv.
Pesta