Hello Mindenki!
..a tél miatt szomorkodóknak egy ősi kínai mondás szerint - 'a felhők felett mindig kék az ég'..
A téli felkészülési (többlet)időt felhasználva tanácsot, mintegy vitaindítóként, kérnék mindenkitől felekezeti hovatartozás és bőrszín megjelölése nélkül :
Tény: .. a hosszú állásidőt (10 év) követően csak (!) folyadékszint ellenőrzés követően - a nyár végén elindítottam a 75'ös GW GL 1 emet.
Egy csodálatosan napos hétvégén, közel 200 km feledhetetlen motorozást követően, a varázs egy szerelő garázsában ért véget - csattogva, csörögve,de lábon, saját erőből.
Több hónap elteltével szétszerelésre került a blok - a sok olajszemét (!) eltömte az olajpumpa-szűrőt, aminek következtében (elégtelen o.nyomás) a 3. h.kar csapágy besült..
Ajánlat a komplett blok-felújításra - hanyatt-esés tökéletes megfelelője..
Nosza az örök becsű eBay (USA) - alig 100ezer HUF és a főtengely, h.hkarok és dugattyúk megérkeztek,
De továbbra is a szét-össze kérdése - kell-e és milyen mértékben gépmunka?!?
Amiben döntöttem: h.fej/szelepek felújítása (szakmunka), az összeilleszthetőség és/vagy felfúrás/gyűrűzés mikéntjéről még nem.
Az eddig mért adatok szerint a furat és dugattyú (nem sajátja) közötti eltérés 0,03 ad qm - ez sok-e vagy kevés laikusként nem tudom eldönteni.
A szaki javaslata a felfúrás (mdíj?) és új dugattyú/gyűrű sor (70EUR/db) - ami láthatóan a 'Nem mindegy' kategória ...
Tehát 'mit csináljak?' -ra ötletet, hozzászólást és véleményt, nem kozmetikázva, várok Mindnyájatoktól!
Megj.: nem találok pontos gyári adatot a f.tengely méreteiről sem - a cmsnl.com-on levőt kivéve.
'..míg a meleg garázsban erőt gyűjt a Vasad, várd ki a jó időt, .., és motorozhatsz nyáron végig az országon, határokon át...'
kívánok Nektek balesetmentes új Esztendőt!
üdv
kentaur