156-ra
Ha lesz a harmadik kategoria pl. "CX tulajdonosok", akkor abba atkerulhetek vegre a szimpatizansokbol?
Valahol mindket allaspontban van igazsag. Es en is azt mondtam Pustavacson, hogy a tagok egy szukebb kor azert, mint amit most mutat az oldalunk. Viszont ha ezt valaki olvassa ujkent, lehet hogy elmegy az egesztol a kedve. Vagy aki nagy ritkan benez az oldalra es mar ezer eves tag, rosszul eshet neki, hogy mar nem az, hanem "csak" CX tulajdonos. Az is igaz amit Oszy ir, hogy vannak pl. a keleti orszagreszben, akik lehet hogy nem "internetfuggok" ezert nem irnak minden nap, az 500 Ft-os benzin vegett pedig mondjuk nem ugrottak le most 7vegen Fehervarra az Oszyihoz.
Ugyanakkor teljesen egyetertek abban, hogy egy csapathoz valo tartozas tobb kell, hogy legyen, mint birtokolni egy adott tipusu motorkerekpart es regisztralni egy oldalra. Ez utobbi miatt en is tamogatom az "uj rendszert".
A feltetelrendszert sztem ne eroltessuk. Nagyjabol ugyis midenki tudja kit tart annak es kit nem. Sztem egyszeruen fel kellene irni a nevsort es mindenki szepen irja melle O tagkent vagy CX tulajdonoskent ismeri vagy egyaltalan nem. Igy az Oszy halmazabraja

is realizalodik. Hiszen, ha en nem tekintek tagkent pl XY-ra, mert sosem lattam, hallottam rola, de valami uton-modon kapcsolodik a csapathoz, massal szorosabb a kapcsolata, attol meg lehessen tag.
Persze ez is csak egy otlet.