Szia János!
Én itt vagyok Szolnokon. Ha kell valami segítség csak szólj. Gondolok olyanra mint Pl. közeli fényképek, vagy bármi....

Nekem is 4,2-4,8 között fogyaszt, ebben szerintem nincs semmi különleges.fgyozo írta:Sracok!
kb. 1 hónappal ez előtt voltunk Moli –nál ahol is Ő eszközölt nekem egy karburátor szinkronizálást és egy légszűrő cserét. Ki lett cserélve akkor a 2 membrán is.
Ahogy azt korában már írtam, azonnal érezhető és hallható volt h megváltozott a moci alapjárata és menet közben a motorféken elkezdett aktívan durrogni… haza felé menvén érzetem h a motor nem megy jobban ám nem tűnt fel az sem h rosszabbul menne ám a futása, járása valahogy egyenletesebbnek tűnt.
A tank projektemből adódóan eddig nem volt alkalmam tesztelni a fogyasztásom alakulását mivel 3 hétig nem volt használható a motor bár végül is ez volt a fő kérdés és motiváció a Moli-s látogatásom kapcsán, a fogyasztás lehetőség szerinti csökkentése..
DE TEGNAP VÉGRE MEGTŐRT A JÉG !!!
Konkrétan: az eddigi 10l-es tankom a bővítésből adódóan 18l-lett. 2x öntöttem ki a belsejét műgyantával vagy mivel és végre már nem is folyik.
Szóval normál, vegyes, inkább kímélő üzemmódban megtett 298km után tegnap tankoltam 12,65l –t. Ez pedig 4,24 l/100 km-es fogyasztást mutat.
ÚGY H ISMÉTELTEN KÖSZÖNÖM MOLINAK !!!!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 7 vendég