1589-re
..felém is jöhetnél - a'papír' ügyileg.. (sic! fgyozo )
Hallo Minden Érdekelt
Ha és amennyiben minden jól sikerül Horváto-ban - kívánom - az olajnyomás és az egészséges versenyszellem hozzon el minden kalandvágyót az alábbi eseményre
'Classic Veterán Túra és motoros találkozó'
2012. augusztus 18-án,
Helyszín: Lajozsmizse, Közponzi Park, 8:00 - 10:00 h
Az Ukrán túra időpontja itt van a kertek alatt. Sportnyelven szólva a kiutazó keret 14 fő,mely utolsó információm szerint útlevél probléma miatt változhat 12 főre, sajnos (Forrest & Egér). A program nem változott, készülök az augusztus 18-i gyülekezőnkre.
1003-ra
Na Én nem is tudom, hogy az utazó keretből ki az aki rögtön felajánlaná a kerékpárok és a csajok szervizelését! Van valami elképzelésetek? Talán Kallós Gyula bácsi, vagy netán Győző........?????
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára semegijanos 2012.08.15., szer. 15:48-kor.
valoban erdekes a szamozasod, de most nem ez a lenyeg.
Sajnalom, hogy kimaradtam, de orulok veletek 1ut. Jo, hogy mindenki rendbe van. Szerintem szorult beled annyi iroi tehetseg, hogy ezt papira veted es itt megosztod velunk, hadd fajjon ez nekem jobban.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
1607-re
direkt nem írok róla
de ha megtudod a részleteket szerintem csikorgó kerékkel száguldasz majd forrest –hez .- )
Forrest zsákmányolt valamit amit én meg haza hoztam… tettük ezt azért mert rád gondoltunk, célirányosan neked hoztuk.
Erről képek, részletek később …