CX/GL Te és Motorod
- Pali
- Kapcsolat:
1410
A Moli önzetlenül segített most is mint mindig. Bejött Tatabányára és "kinyitotta" az autóklubot hétvégén! Az Egér meg a Kálmán pedig bevitte a motorom és az Egér motorjával visszajöttek. Most ott van a motor Tatabányán mivel úgy is műszakiztatnom kellett volna. Ezúton is köszönöm nekik a segítséget.
- Lichtenberger
- Kapcsolat:
1414
Pali! Gyógyulj meg minél előbb!
Üdv: jani
Üdv: jani
-
- Kapcsolat:
1415
1413-ra
Az oldalkocsis IZSemre cseréltem el .
Ma délután kerültem vele egy kört
)) és egész jól ment
)
miután megcsináltam a karbiját , kapot egy új aksit ,tettem rá rendes kormányt.
igen van egy gl 1200 esem is amit átépítettem magamnak , a cx-et meg ha jó lesz akkor télen fogom átalakítani.
Az oldalkocsis IZSemre cseréltem el .
Ma délután kerültem vele egy kört

miután megcsináltam a karbiját , kapot egy új aksit ,tettem rá rendes kormányt.
igen van egy gl 1200 esem is amit átépítettem magamnak , a cx-et meg ha jó lesz akkor télen fogom átalakítani.
- Oszy
- Kapcsolat:
1415
Izsten,
Szép az a Gl! Vágyakozom valami hasonlóra én is. ACx meg azzal kormánnyal ami képen, remélem az helyett tetted a "rendes" kormányt.
Sok örömteli órákat és km-t kívánok!
1411-re.
Húhúhúh-hehehe-háháhá
Hát igen, Dkalman arcán én azt látom, "..te kis g---i na majd mindjárt megmutatom neked...!!!"

UI: Azé' ez nem vicc, de jó ha a végén nevetni tudunk. Ennél nagyobb baj sose legyen!!!!!!!
Szép az a Gl! Vágyakozom valami hasonlóra én is. ACx meg azzal kormánnyal ami képen, remélem az helyett tetted a "rendes" kormányt.

1411-re.
Húhúhúh-hehehe-háháhá

Hát igen, Dkalman arcán én azt látom, "..te kis g---i na majd mindjárt megmutatom neked...!!!"

UI: Azé' ez nem vicc, de jó ha a végén nevetni tudunk. Ennél nagyobb baj sose legyen!!!!!!!
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Kapcsolat:
1416
Én sajnos még mindig nem tudok nevetni ezen a dolgon.
Szégyelem magam.Ennek nem szabadott volna megtörténie,
de sajnos megtörtént.Kérlek titeket figyeljetek egymásra.Motorozás közben semmi sem lehet fontosabb mint a társatok,barátotok meg saját magatok egészsége.És még akkor is megtörténhet..........
Ahogy szokták mondani:Mindenkit hazavárnak.
Na csak ennyi.
Szégyelem magam.Ennek nem szabadott volna megtörténie,
de sajnos megtörtént.Kérlek titeket figyeljetek egymásra.Motorozás közben semmi sem lehet fontosabb mint a társatok,barátotok meg saját magatok egészsége.És még akkor is megtörténhet..........
Ahogy szokták mondani:Mindenkit hazavárnak.
Na csak ennyi.
Na pá.
1417
1416-ra!
Kálmán!
Nem működött a Pali féklámpája, én csináltam meg a műszaki vizsga alkalmával. A vándor-tanulómellényt viszont így is kiérdemelted, megkérem Oszyt, hogy a találkozóra hozza magával, hogy ünnepélyes keretek között átadhassuk Neked, bízva abban, hogy sokáig őrizni fogod!moli
Kálmán!
Nem működött a Pali féklámpája, én csináltam meg a műszaki vizsga alkalmával. A vándor-tanulómellényt viszont így is kiérdemelted, megkérem Oszyt, hogy a találkozóra hozza magával, hogy ünnepélyes keretek között átadhassuk Neked, bízva abban, hogy sokáig őrizni fogod!moli