Alkatrész
- Biker
- Kapcsolat:
Re: Alkatrész
csapágyboltban olyan sokvan hogy ell is adnak.
- forrest99
- Kapcsolat:
1604
1593-ra
Sztem talan inkabb arra gondolhat az akkori cikk iroja ahogy normalisan motorozni is ugy kell(ene) pl kanyarban, hogy stabilgazzal + fekkel befeszited a futomuvet, igy a feket erosebben nyomva szukithetsz, visszabb engedve novelheted a kanyarodas ivet, a kanyarhoz igazodva. Nem pedig a gazzal jatszva be- vagy kiesel a kanyarbol.
Ha ezt a technikat egy turbonal az elozes kozben megjovo turbonyomas kezelesere hasznalod, nem erhet meglepi.
Sztem talan inkabb arra gondolhat az akkori cikk iroja ahogy normalisan motorozni is ugy kell(ene) pl kanyarban, hogy stabilgazzal + fekkel befeszited a futomuvet, igy a feket erosebben nyomva szukithetsz, visszabb engedve novelheted a kanyarodas ivet, a kanyarhoz igazodva. Nem pedig a gazzal jatszva be- vagy kiesel a kanyarbol.
Ha ezt a technikat egy turbonal az elozes kozben megjovo turbonyomas kezelesere hasznalod, nem erhet meglepi.
-
- Kapcsolat:
1605
Előző témához egy videó. CX 500 TURBO.
Na most ez volna a "turbónyomás", vagy mit csinál ez az
ember azzal a motorral. 1:20-tól kezdődik a parádé.
http://www.youtube.com/watch?v=WsuVCONDgHQ
Na most ez volna a "turbónyomás", vagy mit csinál ez az
ember azzal a motorral. 1:20-tól kezdődik a parádé.
http://www.youtube.com/watch?v=WsuVCONDgHQ
-
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Kentaurnak üzenem, hogy a tankot csak jövőhéten tudom elhozni.
Üdv! CX78
Kentaurnak üzenem, hogy a tankot csak jövőhéten tudom elhozni.
Üdv! CX78
- fgyozo
- Kapcsolat:
1607
Az öcsém akinek CX500C-je van panaszkodott hogy rozsdás a tankja. Fogta magát és bele töltött 10,5 liter Colat(!).
Tegnap óta ázik benne és nem győz hüledezni hogy már most mennyire csacsog-ragyog.
Holnap önti ki belőle. Megkérem, ha csinál valami képet a dologról, közzé teszem.
Tegnap óta ázik benne és nem győz hüledezni hogy már most mennyire csacsog-ragyog.
Holnap önti ki belőle. Megkérem, ha csinál valami képet a dologról, közzé teszem.
Kellemes dugó_mozgást, a párban 

- erdeifeco
- Kapcsolat:
Üdv mindenkinek!
Elkészült a súbertűm,és a hozzávaló kehelycső is. Már be is szereltem a karbikba, úgy néz ki működik.
Egyből két adagot gyártottunk, ha holnap eljutok Pusztavacsra viszem magammal,ha esetleg kell valakinek....Felraktam a háttámlát is.Hát helyre kis cucc,köszönet érte Molinak.
A múltkor Molitól kapott adapterrel tökéletesen pászolt a motorra.Köszönöm!!!Fecó