Hírek Honda CX/GL Túrák Letöltés Link Blog

 

1.Nemzetközi CX-GL Találkozó

Idpont: 2010.május 14 - 18.

Helyszín: Magyarország / Gárdony

Program

1.nap 2010.május 14.péntek

Érkezés, szállásfoglalás, sátorverés, ismerkedés, közös vacsora.

A szállás részleteirl késbb. Elöljáróban annyit hogy 2-4 személyes szobák állnak rendelkezésre. Konyha, Büfé, társalgó van. A szobák fthetek. Egy szoba ára (2személyre) 7.500 Ft környéke / éjszaka.

Sátrazási lehetség adott, ennek ára elre láthatólag 2010.18.hete során lesz ismeretes.

Másnapos barátunk vállalta hogy az tábortüze mellett gylhetünk össze és drukkolhatunk egy remekmnek ígérkez marhalábszár pörkölt elkészítésénél. Ezen túlmenen elre be fog pácolni húsokat amiket az elttünk álló esték alkalmával tárcsán megsüthetünk. Ezek költségét természetesen majd elmondása alapján megosztjuk. Erre elzleg átadtam neki 10 eFt-ot ami minden bizonnyal nem lesz elég.

Érkezés: Másnapos és én elre láthatólag 12h –tól már ott leszünk.

2.nap május 15.szombat

felkelünk, egy kis reggeli és útra kelünk Pusztavacsra. Tervezett érkezés 11h és 12h között. Részese leszünk a Pusztavacsi Falunapok nev nagyszer rendezvénynek. Ennek keretében lesz

- CX-GL motor szépségverseny

- díjazzuk a legmesszebbrl érkezett motorost

- a falunap résztvevit közelebb hozzuk a motorozás élményéhez, mindenkit viszünk egy karikára aki azt kéri

- lesznek koncertek, msorok, este tzijáték

- kapunk külön sártat, padokat, asztalokat

- piteházból süteményt és mindenféle bográcsos finomságot

- ezek mellett a korai sikerre való tekintettel a mi sátrunkban lesz zsíros kenyér hagymával és pirospaprikával. Ennek költségeit majd szintén elosztjuk

A rendezvény után vissza motorozunk együtt Gárdonyba, a szállásra.

3.nap május 16. vasárnap

Felkelünk és 9h-10h körül elindulunk együtt Komáromba a Honda Veterán Motor kiállításra. Onnan a Pali útvonalterve alapján (át a Bakonyon) elindulunk vissza megcélozván a Balatont. Megnézzük a Tihanyi Apátságot és minden mást amit szeretnénk majd a Balaton parton várnak minket egy étterembe. 1.200 Ft környékéért kapunk egy levest, egy másodikat valami savanyúsággal. Ezt követen vissza megyünk Gárdonyba a szállásra.

 

4. nap május 17. hétf

Felkelünk és 9h körül elindulunk Dunaújvárosba. Ott letesszük a motorokat és hajóra szállunk. Úti cél: a Révbéri Lovas centrum. Konkrét élménybeszámoló Boda Kapitánytól beszerezhet egyébként az ott ránk váró programról a www.revber.hu oldalon található bvebb leírás. Ökrös szekérrel jönnek értünk, majd pusztaolimpia lovas és egyéb si magyar programokkal, kapunk enni inni… majd vissza a hajóhoz, a motorokhoz és Gárdonyba. Ennek az ára nagyjából 10e Ft környéke lesz fejenként.

5.nap május 18. kedd

Felkelünk és búcsú …

A találkozóra belép nincs, a programok költségét mindenki maga állja. Úgy számoljatok benzinbl hogy naponta 200-300 km –t fogunk együtt motorozni. A vázolt programok f 'csapás irányt' mutatnak ha idnkbe belefér és kedvünk van beiktathatunk egyéb programokat is. Máris jelzem hogy a szállás közelében kb. 10 percre van egy remek Termál fürd azt is meglátogatjuk úgy hogy akinek kedve van egy közös pancsikoláshoz az fürdruhát is hozzon magával(nudi nincs). Akit érdekel, az alkalomra készülben van a csapat CX-GL logójával ellátott egységes pólója, ezek önköltségi áron -2.300 Ft- az érkezés sorrendjében lesznek megvásárolhatók. Siessetek mert csak 20 db-ot tudtam megellegezni.

A találkozóra szeretettel várunk minden kedves CX-GL motorral rendelkez márkatársat ill. csapatunk szimpatizánsait, elzetes bejelentkezést követen.

CX – GL csapat / Farkas Gyz

 

2009 © Minden jog fentartva